Liste- og indbrudstyve har haft travlt

4. februar 2014 Uncategorized

Politiets døgnrapport viser, at der har været stor aktivitet blandt indbrudstyve – både de heldige og de mere uheldige af slagsen har været i arbejdstøjet.

En listetyv kom ved 19-tiden mandag aften ind i et hjem på Hjortevej. Han gik ind af en uaflåst entrédør og fra stuebordet stjal han et digitalkamera af mærket Nikon.

Beboeren nåede at se manden der beskrives som 18-20 år, 170-175 cm høj og spinkel af bygning. Han havde mellemøstligt udseende med sort kort hår i siderne og lidt længere hår som en lille hanekam oven på hovedet. Tyven bar mørkt tøj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Noget tilsvarende skete også hos en nabo på Hjortevej. Her opdagede husets kvindelige beboer, at der pludselig stod en mand i hendes bryggers. Manden stak hurtigt af fra stedet, men kvinden giver et signalement der matcher naboens beskrivelse af listetyven.

Kort før midnat hørte en pige det pusle ved hendes vindue i huset på Kærvej. Hun var alene hjemme og ville flygte fra tyvene, men da hun kom ud, skræmte det de to mænd væk fra stedet.politi2

Artiklen fortsætter under annoncen

De beskrives som udlændinge, de var unge og iført løsthængende bukser og grå jakker med pelskrave. De kørte fra stedet i en passatlignende rød personbil.

– Vi kunne ikke konstatere, at de to havde forsøgt at bryde ind, men det er tænkelig,t at de har været i området for at rekognoscere før et muligt indbrud, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi til Radio Als.

Hos Autohuset på Grundtvigs Allé forsøgte tyve sig med at bryde en aluminiumsport op – den holdt dog til forsøget og tyvene måtte gå tomhændede hjem.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...