Listen over indbrud er øget med fire

14. oktober 2014 Uncategorized

Lokalpolitiet modtager fortsat anmeldelser over indbrud i privat beboelse, og i dag er der indtil videre kommer fire nye sager på listen. Alle indbrud er begået i aftes/i nat.

På Degnevænget i Gråsten har der været ubudne gæster i ungdomsklubben. Gerningsmanden sparede en dør ind, men har tilsyneladende ikke fundet noget, der var værd at stjæle.

På Lillehavsstien i Augustenborg gik det ud over en villa. Her blev der knust en rude, men politiet ved endnu ikke, hvad der eventuelt er stjålet.

På Møllegade i Sønderborg kan en husejer prise sig lykkelig over at have alarm på huset. Her forsøgte en tyv kl. 22.45 mandag at bryde ind gennem en kælderdør, men det aktiverede tyverialarmen. Det fik gerningsmanden til at stikke af.

Den var også gal på Sundvænget i Dybbøl i nat. Der sparkede gerningsmanden en dør op og gennemrodede huset. Det er uvist, hvad der er stjålet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...