Listen over indbrud er øget med fire

14. oktober 2014 Uncategorized

Lokalpolitiet modtager fortsat anmeldelser over indbrud i privat beboelse, og i dag er der indtil videre kommer fire nye sager på listen. Alle indbrud er begået i aftes/i nat.

På Degnevænget i Gråsten har der været ubudne gæster i ungdomsklubben. Gerningsmanden sparede en dør ind, men har tilsyneladende ikke fundet noget, der var værd at stjæle.

På Lillehavsstien i Augustenborg gik det ud over en villa. Her blev der knust en rude, men politiet ved endnu ikke, hvad der eventuelt er stjålet.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Møllegade i Sønderborg kan en husejer prise sig lykkelig over at have alarm på huset. Her forsøgte en tyv kl. 22.45 mandag at bryde ind gennem en kælderdør, men det aktiverede tyverialarmen. Det fik gerningsmanden til at stikke af.

Den var også gal på Sundvænget i Dybbøl i nat. Der sparkede gerningsmanden en dør op og gennemrodede huset. Det er uvist, hvad der er stjålet.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...