Løberuterne skal have synlige skilte

14. maj 2013 Uncategorized

Skiltene, der viser vejen på de syv løberuter i Sønderborg er falmede efter at have stået ude i vind og vejr. Det bliver der nu gjort noget ved. Skiltene bliver frisket op, så de kan ses og følges af de mennesker, der løber eller går.

– Vi har besluttet at foretage genopmærkningen, fordi løberuterne er et rigtig godt tilbud til mange, som kan benytte sig af dem gratis og på tidspunkter, der passer den enkelte. Motion er en afgørende faktor for at bevare et godt helbred, og derfor er vi i udvalget opsat på, at så mange som muligt får nogle faciliteter, de har lyst til at bruge”, siger Jesper Rosanes, formand for sundhedsudvalget, som netop har besluttet at bevilge penge til genopmærkningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er meningen, at de syv løberuter også skal indgå i den kommende platform ”Active Sønderborg”, der som led i projektet UngeLiv tilbyder unge en række muligheder for at få støtte til sunde valg om for eksempel kost, motion, socialt samvær m.v. Det sker via apps, som de unge kan downloade på deres mobil eller tablet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...