Løberuterne skal have synlige skilte

14. maj 2013 Uncategorized

Skiltene, der viser vejen på de syv løberuter i Sønderborg er falmede efter at have stået ude i vind og vejr. Det bliver der nu gjort noget ved. Skiltene bliver frisket op, så de kan ses og følges af de mennesker, der løber eller går.

– Vi har besluttet at foretage genopmærkningen, fordi løberuterne er et rigtig godt tilbud til mange, som kan benytte sig af dem gratis og på tidspunkter, der passer den enkelte. Motion er en afgørende faktor for at bevare et godt helbred, og derfor er vi i udvalget opsat på, at så mange som muligt får nogle faciliteter, de har lyst til at bruge”, siger Jesper Rosanes, formand for sundhedsudvalget, som netop har besluttet at bevilge penge til genopmærkningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er meningen, at de syv løberuter også skal indgå i den kommende platform ”Active Sønderborg”, der som led i projektet UngeLiv tilbyder unge en række muligheder for at få støtte til sunde valg om for eksempel kost, motion, socialt samvær m.v. Det sker via apps, som de unge kan downloade på deres mobil eller tablet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...