Lørdag: 250 løbere klar til 60 kilometer Ultraløbet Gendarmstien

13. juni 2014 Uncategorized

Lørdag kl. 11 lyder startsignalet for omkring 250 løbere, som deltager i første udgave af Ultraløbet Gendarmstien mellem Kruså og Sønderborg. Undervejs følger ruten den sagnomspundne gendarmsti langs kysten, det vil sige, at løberne blandt andet passerer Kollund skov, grænsestenen, Sønderhav, Okseøerne, Rønshoved, Egernsund, Catrinesmindes Teglværk, Kragesand, Vemmingbund og Dybbøl Mølle inden opløbet i centrum af Sønderborg. Ruten er på 60 kilometer. Tidsgrænsen er ni timer, og der er depot for ca. hver 20. kilometer (i Egernsund og Kragesand).

Artiklen fortsætter under annoncen

60 kilometer løb er en udfordring som 250 har sagt ja til.

60 kilometer løb er en udfordring som 250 har sagt ja til.

 

– Vi har 264 tilmeldinger, og dermed er der udsolgt. Vi regner med, at omkring 250 deltagere møder op til premieren, siger Moses Løvsted, som er en af arrangørerne bag løbet til Flensborg Avis.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har lavet et løb, som skiller sig ud fra mængden, og målet er at tilbyde en fantastisk løbeoplevelse i enkle rammer. Vi holder antallet af løbere på et overskueligt niveau i første omgang, så vi sikrer os, at det hele fungerer, og alle er glade, siger Moses Løvstad.

Mens premieren står lige for døren, så er de første ideer og aftaler for gentagelsen næste år allerede på plads.

– Vi regner med at tiltrække en del flere i 2015. Løbet vil være lørdag den 14. juni, og vi har fået tilladelse til 500 deltagere, siger Moses Løvstad til Flensborg Avis.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 Politik, Sønderborg

Byrådet har ikke planer om at pille ved skatter og afgifter

17. september 2021 Politik

Når Økonomiudvalget samles på onsdag, så skal der tages stilling til, om politikerne vil følge forvaltningens anbefaling og lade skatteprocenten være uændret og også at fastholde den nuværende grundskyld og dækningsafgift i budgettet for det kommende år. For kort tid siden var der budgetseminar og der lå det ligesom i luften, at skatten hverken skulle […]

Læs mere...