Lørdag har Lions Juletombola i gågaden

5. december 2019 Sønderborg

På lørdag, den 7. december, kl. 10-15 har Lions Juletombola i gågaden – ud for Jernbanestien. Tombolaen er som sædvanlig fyldt med flotte gevinster og der er fine vinderchancer, når man køber lodder i tombolaen. Måske sikrer du dig for små penge en ekstra julegave til din kone, mand eller kæreste?

Samtidig med, at man har gode vinderchancer, støtter man arbejdet i Lions Club Als. Klubben støtter internationale og nationale velgørenhedsprojekter, men det er især i lokalområdet, de indsamlede midler gør gavn. Lions Als har igennem årene støttet blandt andre Kvinde- og Krisecentret, Misbrugscentret, Kirkens Korshær, gadesygeplejerskerne, SSP-arbejdet, oplysningsarbejde blandt unge for at forebygge misbrug og meget mere. Senest har klubben givet en blindestok – en såkaldt I-Cane – til en næsten blind borger, som dermed sikres langt større muligheder for at bevæge sig omkring, idet blindestokken via en app på mobiltelefonen guider brugeren sikkert rundt på gader og stræder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle gevinster i tombolaen er sponseret af lokale erhvervsdrivende, som dermed bidrager gavmildt til det velgørende arbejde. Lions Als er en af tusindvis af klubber i verdens største non-profit velgørenhedsorganisation, Lions International, med over en million medlemmer i hele verden, skriver Lions.

Lions adskiller sig fra mange andre velgørenhedsorganisationer ved, at nul kroner går til administration.

Foto: Lions

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...