Lørdag kan du møde aftenskolerne foran Frivillighedens HUS

29. august 2016 Sønderborg

Lørdag står repræsentanter fra aftenskolerne foran Frivillighedens Hus i Sønderborg.

Vi spørger de forbipasserende om interesser og kan måske være heldig at finde et match, hos én af aftenskolerne. Der er balloner og bom til børnene, mens mor og far snakker, skriver aftenskolerne i en pressemeddelelse.

Vi kan nok ikke guide den enkelte hele vejen igennem til det ”rigtige” kursus, men vi vil gerne hjælpe i gang, så søgningen bliver lettere på vores hjemmesider.

Derfor giver vi en lille flyer med aftenskolernes web-adresse, tlf.nr. m.m.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er første gang alle aftenskolerne går sammen om sådan et arrangement.

Aftenskolernes Samråd er et fælles talerør, som bl.a. har kontakt med Sønderborg Kommune på vegne af alle aftenskolerne. Vi laver Aftenskolernes Dag i fællesskab, for at gøre opmærksom på alle de kurser, som man kan følge i den kommende sæson. Det kan vi sagtens finde ud af, selv om vi også er hinandens konkurrenter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...