Lørdag kan du møde aftenskolerne foran Frivillighedens HUS

29. august 2016 Sønderborg

Lørdag står repræsentanter fra aftenskolerne foran Frivillighedens Hus i Sønderborg.

Vi spørger de forbipasserende om interesser og kan måske være heldig at finde et match, hos én af aftenskolerne. Der er balloner og bom til børnene, mens mor og far snakker, skriver aftenskolerne i en pressemeddelelse.

Vi kan nok ikke guide den enkelte hele vejen igennem til det ”rigtige” kursus, men vi vil gerne hjælpe i gang, så søgningen bliver lettere på vores hjemmesider.

Derfor giver vi en lille flyer med aftenskolernes web-adresse, tlf.nr. m.m.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er første gang alle aftenskolerne går sammen om sådan et arrangement.

Aftenskolernes Samråd er et fælles talerør, som bl.a. har kontakt med Sønderborg Kommune på vegne af alle aftenskolerne. Vi laver Aftenskolernes Dag i fællesskab, for at gøre opmærksom på alle de kurser, som man kan følge i den kommende sæson. Det kan vi sagtens finde ud af, selv om vi også er hinandens konkurrenter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...