Lørdag kan du møde aftenskolerne foran Frivillighedens HUS

29. august 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Lørdag står repræsentanter fra aftenskolerne foran Frivillighedens Hus i Sønderborg.

Vi spørger de forbipasserende om interesser og kan måske være heldig at finde et match, hos én af aftenskolerne. Der er balloner og bom til børnene, mens mor og far snakker, skriver aftenskolerne i en pressemeddelelse.

Vi kan nok ikke guide den enkelte hele vejen igennem til det ”rigtige” kursus, men vi vil gerne hjælpe i gang, så søgningen bliver lettere på vores hjemmesider.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor giver vi en lille flyer med aftenskolernes web-adresse, tlf.nr. m.m.

Det er første gang alle aftenskolerne går sammen om sådan et arrangement.

Aftenskolernes Samråd er et fælles talerør, som bl.a. har kontakt med Sønderborg Kommune på vegne af alle aftenskolerne. Vi laver Aftenskolernes Dag i fællesskab, for at gøre opmærksom på alle de kurser, som man kan følge i den kommende sæson. Det kan vi sagtens finde ud af, selv om vi også er hinandens konkurrenter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...