Lørdag mørklægges Sønderborg i en time

27. marts 2014 Uncategorized

På lørdag slukker danskerne for 7. år i træk lyset en time sammen med millioner af mennesker jorden rundt, som et signal til verdens ledere om at tage klimaforandringerne alvorligt.

Sønderborg lørdag aften.

Sønderborg lørdag aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune og ProjectZero støtter selvfølgelig initiativet. Den 29. marts slukker Sønderborg Kommune for gadelyset fra 20.30 – 21.30 alle steder, hvor det er tilladt. De eneste steder, hvor der vil være gadelys er ved signalanlæg og tilstødende veje, belyste rundkørsler og ved fodgængerovergange.

Borgmester Erik Lauritzen, opfordrer borgerne til at være med til at sende en appel til verdens ledere om, at der skal skrides til handling mod de globale klimaforandringer – inden det er for sent.

Artiklen fortsætter under annoncen

– I Sønderborg tager vi kampen op mod de globale klimaforandringer. Vi har lavet vores egen vision, ProjectZero, om at området skal være CO2-neutralt senest i 2029. Alle borgere kan gøre en lille indsats ved at slukke lyset en time på lørdag, siger Erik Lauritzen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...