Lørdag mørklægges Sønderborg i en time

27. marts 2014 Uncategorized

På lørdag slukker danskerne for 7. år i træk lyset en time sammen med millioner af mennesker jorden rundt, som et signal til verdens ledere om at tage klimaforandringerne alvorligt.

Sønderborg lørdag aften.

Sønderborg lørdag aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune og ProjectZero støtter selvfølgelig initiativet. Den 29. marts slukker Sønderborg Kommune for gadelyset fra 20.30 – 21.30 alle steder, hvor det er tilladt. De eneste steder, hvor der vil være gadelys er ved signalanlæg og tilstødende veje, belyste rundkørsler og ved fodgængerovergange.

Borgmester Erik Lauritzen, opfordrer borgerne til at være med til at sende en appel til verdens ledere om, at der skal skrides til handling mod de globale klimaforandringer – inden det er for sent.

Artiklen fortsætter under annoncen

– I Sønderborg tager vi kampen op mod de globale klimaforandringer. Vi har lavet vores egen vision, ProjectZero, om at området skal være CO2-neutralt senest i 2029. Alle borgere kan gøre en lille indsats ved at slukke lyset en time på lørdag, siger Erik Lauritzen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...