Lørdag mørklægges Sønderborg i en time

27. marts 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

På lørdag slukker danskerne for 7. år i træk lyset en time sammen med millioner af mennesker jorden rundt, som et signal til verdens ledere om at tage klimaforandringerne alvorligt.

Sønderborg Kommune og ProjectZero støtter selvfølgelig initiativet. Den 29. marts slukker Sønderborg Kommune for gadelyset fra 20.30 – 21.30 alle steder, hvor det er tilladt. De eneste steder, hvor der vil være gadelys er ved signalanlæg og tilstødende veje, belyste rundkørsler og ved fodgængerovergange.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmester Erik Lauritzen, opfordrer borgerne til at være med til at sende en appel til verdens ledere om, at der skal skrides til handling mod de globale klimaforandringer – inden det er for sent.

– I Sønderborg tager vi kampen op mod de globale klimaforandringer. Vi har lavet vores egen vision, ProjectZero, om at området skal være CO2-neutralt senest i 2029. Alle borgere kan gøre en lille indsats ved at slukke lyset en time på lørdag, siger Erik Lauritzen.

 

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...