Lyserød golf sluttede med spisning og lodtrækning

5. juni 2021 Augustenborg

Lørdagens Pink Golf, hvor der blev spillet og samlet penge sammen til Støt Brysterne arrangeres af en gruppe fra Sønderborg Golfklub og det er Jeanette Meineche, der er frontfigur.

“Vi er en gruppe, som arbejder rigtigt godt sammen og får tingene til at lykkes”, siger Jeanette Meineche til SønderborgNYT.

Langt de fleste spillere går mest af alt op i at få en hyggelig dag, nyde spillet og at være sammen med hinanden.

“I dag har vi haft en rigtig god dag og det gode vejr var prikken over i’et”, siger Jeanette Meineche, som er glad for, at golfspiullerne bakkede arrangementet op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev solgt lodder, hvor der kunne vindes præmier fra blandt andre Jyske Bank, Huset Torré, Keller & Co, Femina og flere andre. Af større sponsorer var der Linak og Teknidan – og så var der en gourmetmiddag for otte personer fra Keller og Co.

“Det er en rigtig flot donation, så den kom på auktion og blev solgt for 8.899,50 kroner”, siger Jeanette Meineche.

Dagen slutte med spisning og uddeling af præmier.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...