M by S Coiffure i Borgen samler ind til asylcentret

22. august 2014 Frivillige

Sasha Vosooghi fra M by S Coiffure i Borgen, har foreslået at butikker i Borgen samler effekter, som kan doneres til det ny

Didde Duus og Sasha Vosooghi fra Borgen står for indsamling til asylcentret.

Didde Duus og Sasha Vosooghi fra Borgen står for indsamling til asylcentret.

asylcenter i Sønderborg.

– Sagen er den, at uanset hvilken politisk holdning man har, så er der i denne uge flyttet de første 100 personer ind, som kun har medbragt det tøj, de har på og stort set ingen personlige effekter af nogen art, siger Sasha Vosooghi til Sønderborg Nyt.

Han skrev en mail til Borgens ledelse, der straks var med på den og mailede videre til alle butikkerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er masser af tøj på vej og mit eget bidrag er, at jeg stiller op på kasernen og klipper gratis, siger Sasha Vosooghi. De næste dage skal han bruge på at snakke med ejerne fra Borgens butikker og få samlet det, der doneres, så det kommer til at gavne på asylcentret.

Der kan bruges stort set alt, lige fra strømper og undertøj, til mere personlige ting samt underholdningseffekter og legetøj.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

199 flere smittede siden fredag eftermiddag

22. januar 2022 COVID-19

Siden fredag eftermiddag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 199, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2356. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 36.121 nye smittede. 781 er indlagt på sygehus – heraf er der […]

Læs mere...