M by S Coiffure i Borgen samler ind til asylcentret

22. august 2014 Frivillige

Sasha Vosooghi fra M by S Coiffure i Borgen, har foreslået at butikker i Borgen samler effekter, som kan doneres til det ny

Didde Duus og Sasha Vosooghi fra Borgen står for indsamling til asylcentret.

Didde Duus og Sasha Vosooghi fra Borgen står for indsamling til asylcentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

asylcenter i Sønderborg.

– Sagen er den, at uanset hvilken politisk holdning man har, så er der i denne uge flyttet de første 100 personer ind, som kun har medbragt det tøj, de har på og stort set ingen personlige effekter af nogen art, siger Sasha Vosooghi til Sønderborg Nyt.

Han skrev en mail til Borgens ledelse, der straks var med på den og mailede videre til alle butikkerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er masser af tøj på vej og mit eget bidrag er, at jeg stiller op på kasernen og klipper gratis, siger Sasha Vosooghi. De næste dage skal han bruge på at snakke med ejerne fra Borgens butikker og få samlet det, der doneres, så det kommer til at gavne på asylcentret.

Der kan bruges stort set alt, lige fra strømper og undertøj, til mere personlige ting samt underholdningseffekter og legetøj.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...