Måske bygges der en idrætshal på Ringriderpladsen

13. juni 2018 Politik

Statsskolen har problemer med at huse eleverne i idrætstimerne – faktisk er der kun kapacitet til halvdelen af holdene. Skolen har derfor bedt kommunen om at undersøge muligheden for at placere en sportshal i nærheden af skolen.

Sønderborg Kommune anerkender problemet og går i gang med at undersøge mulighederne.

Et flertal udenom Venstre og DF har på Teknik- og Miljøudvalgets møde tirsdag anbefalet, at der sættes en proces i gang, så mulighederne for et halbyggeri i nærheden af skolen undersøges, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Sønderborg Kommune er allerede i gang med en lokalplan, der skal sætte rammerne for, hvordan Ringriderpladsen må anvendes og tanken er at pladere idrætshallen på det område, hvor Ringriderfestens populære Børneland holder til.

SønderborgNYT har fået oplyst, at Teknik- og Miljøudvalget endnu ikke har været i dialog med Ringriderfesten.

Lokalplanen kan nu muligvis få en tilføjelse om mulighed for at placere en idrætshal og det er Byrådet, dr skal sige ja eller nej til, at bygge en hal på Ringriderpladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Statsskolen har i sin ansøgning gjort opmærksom på, at den ønsker en bygning, der kan rumme en håndboldbane, omklædningsrum samt fitness- og teorilokaler. Den skal bruges til idrætsundervisning, skriftlig eksamen samt dimission og fællessamlinger.

Statsskolens nuværende festsal har plads til ca. 500 stole, men skolen har pt. 934 elever.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...