Måske nye parkeringsregler i Sønderborg

3. oktober 2014 Uncategorized

Teknik- og Miljøudvalget har tænkt længe og grundigt over reglerne for både parkering og standsning i Sønderborg. Det skyldes blandt andet, der fra statens side ønskes en ordning, der stort set skal gælde for alle byer i landet.trafik

Forvaltningen har lavet en såkaldt bekendtgørelse, som politikerne i Teknik- og Miljøudvalget skal sige ja eller nej til i den kommende uge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtlige regler kommer kun til at gælde indenfor tættere bebyggede områder afgrænset af byzonetavler.

 

Forvaltningens udspil

§ 1 Der må ikke parkeres køretøjer eller påhængskøretøjer (herunder campingvogne m.v.) med henblik på reklame eller overnatning.

Måske er der for få af disse skilte i byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

§ 2 stk. 1. Påhængskøretøjer (herunder campingvogne m.v.) med en tilladt totalvægt over 2.000 kg må ikke parkeres i tidsrummet kl. 19.00 – 07.00.

stk. 2. Påhængskøretøjer (herunder campingvogne m.v.) med en tilladt totalvægt under 2.000 kg må kun parkeres i indtil 24 timer.

stk. 3. Køretøjer med tilladt totalvægt over 3.500 kg må i tidsrummet kl. 19.00 – 07.00 kun parkeres, hvor det er tilladt ved særlig afmærkning.
§ 3 Denne bekendtgørelse træder i kraft den xx.xx 2014. Samtidig ophæves bekendtgørelse om standsning og parkering i Sønderborg Kommune af 1. marts 2011

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Tidligere Nye Borgerlige-medlemmer undrer sig over hovedbestyrelsens pressemeddelelse

19. august 2022 Sønderborg

Svenja Karstensen og Tom Sivertsen, tidl. Nye Borgerlige, skriver: Vi har læst udtalelsen fra Jesper Hammer, som vi ikke kan forholde os til, da han skriver at vi var blevet ekskluderet under alle omstændigheder. Den udtalelse havde han sikkert nævnt, da vi alle seks bestyrelsesmedlemmer fra lokalafdelingen af Nye Borgerlige var til møde med ham […]

Læs mere...