Maleri viser Sønderborg er Årets Ungdomskommune 2017

1. februar 2017 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Onsdag eftermiddag var Kasper Sand Kjær, formand for Dansk Ungdoms Fællesråd, i Sønderborg for at overrække det synlige bevis på, at Sønderborg er Årets Ungdomskommune 2017.

Kasper Sand Kjær fra Dansk UNgdoms Fællesråd.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er dejligt, der er medlemmer fra Byrådet tilstede og endnu mere dejligt er det, der faktisk også er nogle unge mennesker. Det er jo ligesom dem, som det hele handler om”, siger Kasper Sand Kjær i sin lille tale, der blev holdt i foyeren på Rådhuset.

Herefter sagde han tillykke med prisen og fortalte lidt om, hvorfor Sønderborg fortjener den.

“Her i Sønderborg samler i de unge, så de interesserer sig for samfundet. Unge i Sønderborg er lokalt aktive og globalt bevidste”, siger Kasper Sand Kjær. Han fremover også, at unge i Sønderborg mødes med unge, der bor syd for grænsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I en tid, hvor grænser lukkes og nogle vil bygge mure, så er der brug for samarbejde. Og det gør I her i Sønderborg, hvor unge mennesker samarbejder med unge fra Slesvig. I viser, I bor ved Porten til Europa – og indgangen til Danmark”, siger formanden for Dansk Ungdoms Fællesråd.

Stolt borgmester

“Jeg vil sige tak for prisen. Den er vi stolte over og glade for. Og vi er klar over, at den forpligter”, siger Erik Lauritzen, inden han skal afsløre det maleri, der er prisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunstværket, som udgør prisen Årets Ungdomskommune 2017.

“I Sønderborg gør vi meget for at unge for lov til at komme til orde og på mange områder har de også indflydelse”, siger borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til SønderborgNYT siger sundhedsudvalgets formand, Helge Larsen:

“Inden vi lavede en egentlig ungepolitik, så var indsaterne for de unmge mere spredte. Vi blev for omkring et par år siden enige om at samle dem og det gav os ungepolitikken, hvor vi for eksempel gav de unge mulighed for at indrette pladsen på det grønne område i Store Rådhusgade overfor Brogade”, siger Helge Larsen.

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...