Malthe Damgaard er ny blandt SønderjyskEs håndboldherrer

20. november 2020 Sport

18-årige Malthe Damgaard fra Team Haderslev KFUM bliver nu belønnet med en kontrakt i SønderjyskE Herrehåndbold, der løber frem til sommeren 2023.

Hårdt arbejde betaler sig, og det kan 18-årige Malthe Damgaard nu bekræfte.

Den unge sønderjyde, der har fået sin håndboldopdragelse i Team Haderslev KFUM, er efter stærke præstationer på SønderjyskE’s U19-hold og gode træninger med SønderjyskE Herrehåndbold nu blevet belønnet med en kontrakt på to et halvt år – fra januar 2021 til sommeren 2023.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Malthe Damgaard har trænet med i en længere periode og gjort det rigtig godt. Han går altid 100 procent ind i situationerne og bygger hele tiden på sit spil. Han har stadig meget at lære og skal især have lagt på sin fysik i fremtiden, men vi er meget glade for, at det er lykkes os at få ham mere med til træning, og der skal derfor lyde en stor tak til Haderslev Handelsskole, som vi har samarbejdet rigtig godt med i denne proces”, siger assistenttræner i SønderjyskE Herrehåndbold, Rasmus Glad Vandbæk.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi ser gode muligheder i Malthe Damgaard over de næste mange år, og nu får han bedre muligheder for udvikle sig i et sammenspil med SønderjyskE’s U19- og ligahold”, siger assistenstræneren i en pressemeddelelse.

I Team Haderslev KFUM er der stolthed over, at et af klubbens talenter nu får kontrakt i SønderjyskE Herrehåndbold.

“Vi er meget stolte på Malthe Damgaards vegne, og i Team Haderslev KFUM er vi stolte af, at vi kan levere en spiller til den hylde. Han er et produkt af Talentklasserne og TalentCenter Haderslev, og han er vokset med opgaverne med sin egen ihærdige og ydmyge tilgang til tingene. På bedste vis har han anvendt de muligheder, der er i miljøet omkring ham”, siger Steen Petersen fra Team Haderslev KFUM’s bestyrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Malthe Damgaard glæder sig over kontrakten, der nu giver ham mulighed for at fokusere endnu mere på håndbolden ved siden af skolearbejdet.

“Det betyder meget for mig, og det er et stort skulderklap, at SønderjyskE tror på mig. Træningsmiljøet med talentfulde holdkammerater er spændende og lærerigt, og jeg er overbevist om, at jeg kommer til at udvikle mig helt vildt over de næste par år. Jeg vil nu knokle på, og så̊ håber jeg, at jeg bliver ved med at være en del af SønderjyskE i fremtiden”, siger Malthe Damgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Malthe Damgaard fik debut for SønderjyskE Herrehåndbold i lørdags, hvor han kvitterede med en flot scoring i sejren over Bjerringbro-Silkeborg.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...