Mand anmeldt for voldtægt

27. oktober 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

En 36-årig kvinde fra Hadsten har meldt en mand fra lokalområdet for voldtægt. Den fandt angiveligt sted efter en fugtig fest, manden og kvinden begge deltog i.

Foto: Bo Bach Jensen 2985 3481

Foto: Bo Bach Jensen 2985 3481

Artiklen fortsætter under annoncen

“Klokken 5.34 søndag ringede kvinden til os og fortalte, at hun havde været udsat for voldtægt eller en sædelighedsforbrydelse. Parterne havde været til fest og var blevet fulde, og fulgtes bagefter til et sted, hvor de skulle overnatte”, fortæller John Weber, der er vagthavende ved Lokalpolitiet i Sønderborg.

Ifølge kvindens forklaring til politiet var hun så fuld, at hun ikke kunne modsætte sig mandens forehavende. Ifølge vagthavende er der ikke fuld klarhed over, hvorvidt der var tale om et fuldbyrdet samleje.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Manden nægter sig skyldig, men sagen er anmeldt som voldtægt, og vi behandler den som sådan”, siger John Weber.

 

12. april 2024 Sønderborg, Frivillige

Damefrokosten er aflyst

12. april 2024 Sønderborg

Vidar-Ulkebøl Håndbold & Ulkebøl Gymnastik, der er klubberne bag Sportens Venner Sønderborg, har valgt at aflyse Damefrokosten i Sydjysk Sparekasse Skansen. ”Der er i år for få deltagere, og dermed ikke længere økonomi i det. Vi kan derfor ikke forsvare at trække på alle de frivillige kræfter. Efter 45 fantastiske fester gennem årene, er vi […]

Læs mere...