Mand anmeldt for voldtægt

27. oktober 2014 Uncategorized

En 36-årig kvinde fra Hadsten har meldt en mand fra lokalområdet for voldtægt. Den fandt angiveligt sted efter en fugtig fest, manden og kvinden begge deltog i.

Foto: Bo Bach Jensen 2985 3481

Foto: Bo Bach Jensen 2985 3481

Artiklen fortsætter under annoncen

“Klokken 5.34 søndag ringede kvinden til os og fortalte, at hun havde været udsat for voldtægt eller en sædelighedsforbrydelse. Parterne havde været til fest og var blevet fulde, og fulgtes bagefter til et sted, hvor de skulle overnatte”, fortæller John Weber, der er vagthavende ved Lokalpolitiet i Sønderborg.

Ifølge kvindens forklaring til politiet var hun så fuld, at hun ikke kunne modsætte sig mandens forehavende. Ifølge vagthavende er der ikke fuld klarhed over, hvorvidt der var tale om et fuldbyrdet samleje.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Manden nægter sig skyldig, men sagen er anmeldt som voldtægt, og vi behandler den som sådan”, siger John Weber.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Samfund, Sønderborg

Tre ‘sommer-lukkeperioder’ i spil på Søndre Havnegade

22. marts 2023 Samfund

Forvaltningen beder – som en del af en høring – Ældrerådet tage stilling til tre forslag til fremtidige lukkeperioder på Søndre Havnegade: Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige turisme i juni måned tilgodeses. Borgernes kørsel til og fra arbejde og bolig vil blive berørt i højere […]

Læs mere...