Mand anmeldt for voldtægt

27. oktober 2014 Uncategorized

En 36-årig kvinde fra Hadsten har meldt en mand fra lokalområdet for voldtægt. Den fandt angiveligt sted efter en fugtig fest, manden og kvinden begge deltog i.

Foto: Bo Bach Jensen 2985 3481

Foto: Bo Bach Jensen 2985 3481

“Klokken 5.34 søndag ringede kvinden til os og fortalte, at hun havde været udsat for voldtægt eller en sædelighedsforbrydelse. Parterne havde været til fest og var blevet fulde, og fulgtes bagefter til et sted, hvor de skulle overnatte”, fortæller John Weber, der er vagthavende ved Lokalpolitiet i Sønderborg.

Ifølge kvindens forklaring til politiet var hun så fuld, at hun ikke kunne modsætte sig mandens forehavende. Ifølge vagthavende er der ikke fuld klarhed over, hvorvidt der var tale om et fuldbyrdet samleje.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Manden nægter sig skyldig, men sagen er anmeldt som voldtægt, og vi behandler den som sådan”, siger John Weber.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...