Mand bevidstløs efter voldeligt opgør i Fynshav

15. juni 2018 112

Fredag morgen ligger en 51-årig mand fortsat bevidstløs på sygehus i Flensborg efter et voldeligt overfald torsdag aften i Fynshav. Det var et skænderi mellem to mænd ved et drikkelag i Fynshav, der kulminerede med et voldeligt opgør, hvor en 51-årig lokal mand blev slået bevidstløs.

Det skriver TV Syd.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog torsdag klokken 17.15 en anmeldelse om, at den 51-årige var kommet til skade i Fynshav, og at der kunne være tale om vold. Hændelsen fandt sted klokken cirka 17.00 ved Dagli’Brugsen i Fynshav

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter slagsmålet blev den 51-årige blev bragt til Diakonissesygehuset i Flensborg.

”Den seneste melding lyder på, at manden stadig er bevidstløs – men han skulle være udenfor livsfare”, oplyser vagtchef Mads Leervad Dammark, Syd- og Sønderjyllands Politi”, fredag morgen til TV Syd.

Den 52-årige, der også er fra lokalområdet, blev anholdtved Dagli Brugsen og er sigtet for grov vold. Derudover er han sigtet for at slå en af betjentene på stedet i forbindelse med anholdelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Yderligere en mand blev anholdt, efter at han forsøgte at hindre anholdelsen af den 52-årige. Han er sigtet for at forhindre betjentene i at udføre deres hverv. Han er nu løsladt igen, mens den 52-årige vil blive løsladt i løbet af fredag.

Politiet hører gerne fra vidner, der har set de dramatiske begivenheder på åben gade ved 17-tiden nær Dagli’Brugsen i Fynshav.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Augustenborg, Samfund

Sund & Bælt har undersøgt havmiljøet mellem Als og Fyn

22. marts 2023 Augustenborg

Sund & Bælt har netop gennemført geofysiske undersøgelser i farvandet mellem Als og Fyn for at få indsigt i havmiljøet i forbindelse med eventuel fremtidig fast forbindelse mellem Als og Fyn. Resultaterne skal nu analyseres, så de kan indgå i den samlede forundersøgelse af projektet. ”Det er et vigtigt led i forundersøgelsen, at vi indsamler […]

Læs mere...