Mand bevidstløs efter voldeligt opgør i Fynshav

15. juni 2018 112

Fredag morgen ligger en 51-årig mand fortsat bevidstløs på sygehus i Flensborg efter et voldeligt overfald torsdag aften i Fynshav. Det var et skænderi mellem to mænd ved et drikkelag i Fynshav, der kulminerede med et voldeligt opgør, hvor en 51-årig lokal mand blev slået bevidstløs.

Det skriver TV Syd.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog torsdag klokken 17.15 en anmeldelse om, at den 51-årige var kommet til skade i Fynshav, og at der kunne være tale om vold. Hændelsen fandt sted klokken cirka 17.00 ved Dagli’Brugsen i Fynshav

Efter slagsmålet blev den 51-årige blev bragt til Diakonissesygehuset i Flensborg.

”Den seneste melding lyder på, at manden stadig er bevidstløs – men han skulle være udenfor livsfare”, oplyser vagtchef Mads Leervad Dammark, Syd- og Sønderjyllands Politi”, fredag morgen til TV Syd.

Den 52-årige, der også er fra lokalområdet, blev anholdtved Dagli Brugsen og er sigtet for grov vold. Derudover er han sigtet for at slå en af betjentene på stedet i forbindelse med anholdelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Yderligere en mand blev anholdt, efter at han forsøgte at hindre anholdelsen af den 52-årige. Han er sigtet for at forhindre betjentene i at udføre deres hverv. Han er nu løsladt igen, mens den 52-årige vil blive løsladt i løbet af fredag.

Politiet hører gerne fra vidner, der har set de dramatiske begivenheder på åben gade ved 17-tiden nær Dagli’Brugsen i Fynshav.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...