Mand fra Nordborg dømt i sag om salg af ulovligt importerede hunde

14. juni 2021 112

En 59-årig mand fra Nordborg 59 år straffes med en bøde på 100.000 kroner. Han er mandag dømt for to tilfælde af indsmugling o9g videresalg af hunde fra Polen, mens to andre i samme sag er dømt for salg af mindst for 111 ulovligt importerede hunde.

Den 59-årige mand hentede sammen med to andre sydjyske mænd franske bulldogs i Polen hos to faste leverandører, lavede annoncer på nettet og solgte hundene til ‘godtroende købere’.

Det skriver Retten i Kolding på deres hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

De to andre mænd i sagen – en mand på 52 år – skal seks måneder i fængsel. Han har erkendt at have købt et mindre parti hvalpe i Polen. En mand på 56 år er idømt fire måneders fængsel, som er gjort betinget med vilkår om 100 timers samfundstjeneste.

Den 56-årige mand og manden fra Nordborg nægter sig skyldige – og de tre dømte har nu to uger til at overveje, om de vil anke dommen til Landsretten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...