Mand på flugt smed 20 kilo sølvtøj fra sig

13. oktober 2014 Uncategorized

En yngre mand havde natten til fredag absolut ikke lyst til at tale med politiet, da de to parter mødte hinanden i Vølundsgade i Sønderborg.

Manden sad i en bil, som en politipatrulje havde standset, men manden tog benene på nakken og stak af – også fra en rygsæk, der viste sig at indeholde omkring 20 kilo sølvtøj. Noget af det stammer fra et indbrud i Ketting.

“Dagen efter fik vi et tip om, at manden befandt sig i Svenstrup, så vi sendte hurtigt en patrulje af sted. Man den unge mand fik øje på patruljen, da han stod ved et busstoppested, og igen stak han af. Men denne gang lykkedes det betjentene at løbe ham op og anholde ham”, fortæller Mads Hansson, vagthavende ved Lokalpolitiet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manden, der er 18 år og fra lokalområdet, blev sigtet for indbrud. Hertil kom yderligere sigtelser for hæleri og vold.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...