Mand på flugt smed 20 kilo sølvtøj fra sig

13. oktober 2014 Uncategorized

En yngre mand havde natten til fredag absolut ikke lyst til at tale med politiet, da de to parter mødte hinanden i Vølundsgade i Sønderborg.

Manden sad i en bil, som en politipatrulje havde standset, men manden tog benene på nakken og stak af – også fra en rygsæk, der viste sig at indeholde omkring 20 kilo sølvtøj. Noget af det stammer fra et indbrud i Ketting.

“Dagen efter fik vi et tip om, at manden befandt sig i Svenstrup, så vi sendte hurtigt en patrulje af sted. Man den unge mand fik øje på patruljen, da han stod ved et busstoppested, og igen stak han af. Men denne gang lykkedes det betjentene at løbe ham op og anholde ham”, fortæller Mads Hansson, vagthavende ved Lokalpolitiet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Manden, der er 18 år og fra lokalområdet, blev sigtet for indbrud. Hertil kom yderligere sigtelser for hæleri og vold.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...