Mand sigtet for brand i carport

16. juli 2020 112

Onsdag var der brand i en carport, som lå tæt op ad et hus på Tontoft i Nordborg.

“Og vi mener, at branden skyldes, der er brugt ukrudtsbrænder og at ilden så har ligget og ulmet, indtil flammerne brød frem”, siger Jan Rasmussen fra det lokale politi.

“Derfor sigter vi en ældre mand, der bor i huset for uforsigtig omgang med ild, altså efter Beredskabsloven”, siger politikommissæren.

De frivillige brandværn i Nordborg, Havnbjerg og Augustenborg fik slukket branden i carporten på Tontoft i Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beredskabsloven siger

Med bøde straffes den, der ikke udviser tilbørlig forsigtighed med ild, lys, tændstikker, aske, brandfarlige stoffer, og hvad der i øvrigt kan fremkalde eller befordre brand, eller undlader at påse, at personer, der hører til den pågældendes husstand eller virksomhed, udviser sådan forsigtighed.

Der er også bøde til den, der som ejer eller bruger af elektriske anlæg eller andre lys-, varme-, kraft- eller maskinanlæg, som kan fremkalde eller befordre brand, benytter sådanne anlæg eller lader dem benytte, uanset at de ikke er i forsvarlig stand.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...