Mandag: Et indbrud gav bytte – et andet lykkedes ikke

23. februar 2016 112

Selvom statistikken siger at kriminaliteten er faldende, så bliver der altså stadig begået en del indbrud og indbrudsforsøg og mandag var ingen undtagelse.

På Nørregade i Sundsmark blev der i tidsrummet fra mandag kl. 02 til tirsdag morgen kl. 08 lavet indbrud gennem et vindue, der blev brækket op med et koben. Fra villaen blev der stjålet en PH standerlampe, en Ipad i brunt cover og en mindre, sort lædertaske med pels på fronten. Tasken indeholdt en pung med diverse kort. Derudover løb tyven også med en fastnettelefon af mærket Siemens.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Mandag kl. 02:50 blev et indbrudsforsøg opdaget på Jernbanegade i Gråsten. Beboeren opdagede, at dørhåndtaget i en dør til gårdhaven var blevet ødelagt. Håndtaget var blevet vredet rundt, uden det dog var lykkedes for tyven at komme ind i lejligheden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...