Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen.

SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået.

“Vi har hakket chokolade, pisket flødeskum og æg så vi kan lave den råcreme, som skal over vores frugtsalat”, forklarer Cecilie.

Rasmus Bech fortæller, at han og de andre håndboldspillere – Marius Ferkingstad, Jacob Bagersted og Morten Bjørnshauge – hygger sig i køkkenet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er glade for, det var os, der fik den her opgave og så har vi det jo sjovt sammen med børnene”, siger han.

Sammen med børnene lavede de forret, grønsagslasagne og frugtsalat med råcreme. Der var også en gruppe, som fandt tid til at lege gemme sammen med tre af SønderjyskE-spillerne.

Mandag var de allesammen på Ungdoms Røde Kors’ hjemmebane og næste gang de mødes, bliver den 5. november i Broager Sparekasse Skansen, som er håndboldspillernes hjemmebane. Der får børnene mulighed for at hilse på de spillere, de har lavet mad sammen med og så skal de se en håndboldkamp.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...