Masser af brandmænd kommer til Sønderborg

25. maj 2013 Uncategorized

Sønderborg kommer på Europakortet i maj 2017, når 4000 brandfolk fra hele Europa holder konference i byen. Det sætter sving i forretningslivet og stadfæster Sønderborg som en attraktiv by til store arrangementer.

Fremmede sprog vil flyde sammen med glade stemmer, lyden af veteran-brandbiler og hornmusik, når 4000 brandmænd i maj 2017 indtager Sønderborg. Sønderborg Kommune har netop modtaget den fornemme opgave, det er at være værtsby på Sternfahrt 2017.

Fredag aften  den 24. maj valgte komiteen bag det internationale arrangement, IFSO, at lade stafetten gå videre til Sønderborg i 2017. Arrangementet foregår hver andet år rundt om i Europa og er kendt for at sætte gang i sin værtsby – ikke kun gennem fest og glæde, men også økonomisk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kultur- og erhvervsudvalgsformand Stephan Kleinschmidt har været i Østrig for at præsentere Sønderborgs DNA, som han kalder det, byen har at byde på. Han er en glad mand:

– Det er rigtig dejligt og får stor betydning for Sønderborg. Vi får her en enestående mulighed for at markedsføre og profilere os. På samme tid viser vi, at vi kan løfte så store arrangementer, siger Stephan Kleinschmidt.

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...