Masser af brandmænd kommer til Sønderborg

25. maj 2013 Uncategorized

Sønderborg kommer på Europakortet i maj 2017, når 4000 brandfolk fra hele Europa holder konference i byen. Det sætter sving i forretningslivet og stadfæster Sønderborg som en attraktiv by til store arrangementer.

Fremmede sprog vil flyde sammen med glade stemmer, lyden af veteran-brandbiler og hornmusik, når 4000 brandmænd i maj 2017 indtager Sønderborg. Sønderborg Kommune har netop modtaget den fornemme opgave, det er at være værtsby på Sternfahrt 2017.

Fredag aften  den 24. maj valgte komiteen bag det internationale arrangement, IFSO, at lade stafetten gå videre til Sønderborg i 2017. Arrangementet foregår hver andet år rundt om i Europa og er kendt for at sætte gang i sin værtsby – ikke kun gennem fest og glæde, men også økonomisk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kultur- og erhvervsudvalgsformand Stephan Kleinschmidt har været i Østrig for at præsentere Sønderborgs DNA, som han kalder det, byen har at byde på. Han er en glad mand:

– Det er rigtig dejligt og får stor betydning for Sønderborg. Vi får her en enestående mulighed for at markedsføre og profilere os. På samme tid viser vi, at vi kan løfte så store arrangementer, siger Stephan Kleinschmidt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...