Masser af Danfoss-penge til frivillige foreninger

1. juli 2013 Frivillige

Det var store gave dag, da Danfoss Jubilæumsfond mandag kunne fejre sin 30 års fødselsdag med at skænke i at 80.000 kr til fire danske foreninger.

I år gik donationerne til Haderslev Handicap Idræt, Hjerneskadeforeningens lokalforeningen i Århus/Østjylland, frivilliggruppen Hjælpende Hænder Nordals samt foreningen Unge For Ligeværd – Sønderborg.

Danfoss Jubilæumsfond er medarbejdernes egen sociale fond, og hvert år på Danfoss’ fødselsdag den 1. juli uddeler den et beløb til støtte for almennyttige formål i Danfoss’ lokalområder rundt om i Danmark. Siden stiftelsen i 1983 har fonden sat små, solide spor i det frivillige foreningsliv og doneret, hvad der i dag svarer til mere end seks millioner kroner.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...