Masser af Danfoss-penge til frivillige foreninger

1. juli 2013 Frivillige

Det var store gave dag, da Danfoss Jubilæumsfond mandag kunne fejre sin 30 års fødselsdag med at skænke i at 80.000 kr til fire danske foreninger.

I år gik donationerne til Haderslev Handicap Idræt, Hjerneskadeforeningens lokalforeningen i Århus/Østjylland, frivilliggruppen Hjælpende Hænder Nordals samt foreningen Unge For Ligeværd – Sønderborg.

Danfoss Jubilæumsfond er medarbejdernes egen sociale fond, og hvert år på Danfoss’ fødselsdag den 1. juli uddeler den et beløb til støtte for almennyttige formål i Danfoss’ lokalområder rundt om i Danmark. Siden stiftelsen i 1983 har fonden sat små, solide spor i det frivillige foreningsliv og doneret, hvad der i dag svarer til mere end seks millioner kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...