Masser af Danfoss-penge til frivillige foreninger

1. juli 2013 Frivillige

Det var store gave dag, da Danfoss Jubilæumsfond mandag kunne fejre sin 30 års fødselsdag med at skænke i at 80.000 kr til fire danske foreninger.

I år gik donationerne til Haderslev Handicap Idræt, Hjerneskadeforeningens lokalforeningen i Århus/Østjylland, frivilliggruppen Hjælpende Hænder Nordals samt foreningen Unge For Ligeværd – Sønderborg.

Danfoss Jubilæumsfond er medarbejdernes egen sociale fond, og hvert år på Danfoss’ fødselsdag den 1. juli uddeler den et beløb til støtte for almennyttige formål i Danfoss’ lokalområder rundt om i Danmark. Siden stiftelsen i 1983 har fonden sat små, solide spor i det frivillige foreningsliv og doneret, hvad der i dag svarer til mere end seks millioner kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...