Masser af gæster i møllen i Vibæk

11. august 2013 Frivillige

Både lørdag og søndag valfartede besøgende til Vibæk Mølle, der endnu en gang lokkede med glimt fra de gode gamle dage, hvor der slet ikke var brug for ProjectZero  for at forklare, det er en god idé at bruge kraft fra både rislende åer og vinden. Energikilderne er miljørigtige og de er gratis – og et plus mere er, at de ikke slipper op.

De åbne døre i Vibæk Mølle gjorde, at ældre generationer kunne fortælle små børn om de tider, hvor familierne lavede alting selv. Kunsthåndværk, hedder det i dag, når der strikkes, laves knive, syes og males. I dag ses kunsthåndværk som luksus, men tidligere var det en nødvendighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

I bageriet kunne der handles brød, som kom friskbagt ud fra den store stenovn og der blev kærnet smør – og det kunne man sidde og skylle ned med en kop kaffe, hvis der ikke var planer om at tage det med hjem.

Vibæk Mølle ejes af en fond, som har en forening, der kæmper for at skaffe penge til materialer, så møllen kan bevares for eftertiden. Nogle af de penge, der skaffes, de kommer fra dage med åbne døre.

Se billederne: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.420475238072829.1073741880.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...