Masser af politi på Hvedemarken – en person anholdt og en kørt væk i ambulance

27. november 2021 112

Lørdag aften kort efter klokken 20 var der masser af politi ud for en boligblok på Hvedemarken i Sønderborg og alt tyder på, der kan være sket det, som politiet kalder en ‘hændelse’ og det kan dække over drab eller drabsforsøg.

Vidner fortæller, der var en indsatslederbil, to såkaldte reklamevogne og også en civil politibil ud for en opgang.

Samme vidner kan også fortælle, at en person er båret ud i en amulance og kørt fra stedet med politieskorte, mens en anden person – som var iført en hvid dragt af den slags, som politiet trækker anholdte i, når der skal beskyttes eventuelle spor – blev sat ind bag i en politibil og kørt fra stedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og omkring 21:30 kom hundepatruljen også til stedet.

“Jeg kan bekræfte, hvad vidnerne fortæller og vil ikke tilføje yderligere, inden vi kommet dybere ind i sagen”, siger vagthavende fra politiet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...