Masser af spøgelsesbilister i vejen for ambulance

15. marts 2014 Uncategorized

En ambulance kunne fredag ikke komme frem på motorvejen ved Nybøl i Sønderjylland, da flere bilister valgte at vende om for at undgå at sidde i kø efter et trafikuheld. De mange spøgelsesbilister ville tilbage til frakørslen ved Nybøl for at undgå køen, og den kørsel spærrede vejen for ambulancen.politi1

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er uansvarligt kørt, siger en skuffet Jan Stokholm fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Uheldet skete omkring kl. 17, da en bilist mistede herredømmet over sin bil. Kun en person kom lettere til skade, og ellers var det mest materielt skade. Men vejen blev kortvarigt spærret, og siden blev nødsporet åbnet for kørsel. Men gik åbenbart ikke hurtigt nok for bilisterne, og politiet kunne ikke gøre meget ved det.

– Vi står i den anden ende af køen og har ikke mulighed for at spærre vejen, så folk blev ledt fra ved afkørslen. Det burde heller ikke være nødvendigt, når de kunne passere ved uheldsstedet, siger politiet til Flensborg Avis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han ærgrer sig over, at der ikke var ressourcer til at stoppe den ulovlige kørsel. Havde det været muligt, kunne bilisterne se frem til en stor bøde og minimum et klip i kørekortet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...