Masser af spøgelsesbilister i vejen for ambulance

15. marts 2014 Uncategorized

En ambulance kunne fredag ikke komme frem på motorvejen ved Nybøl i Sønderjylland, da flere bilister valgte at vende om for at undgå at sidde i kø efter et trafikuheld. De mange spøgelsesbilister ville tilbage til frakørslen ved Nybøl for at undgå køen, og den kørsel spærrede vejen for ambulancen.politi1

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er uansvarligt kørt, siger en skuffet Jan Stokholm fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Uheldet skete omkring kl. 17, da en bilist mistede herredømmet over sin bil. Kun en person kom lettere til skade, og ellers var det mest materielt skade. Men vejen blev kortvarigt spærret, og siden blev nødsporet åbnet for kørsel. Men gik åbenbart ikke hurtigt nok for bilisterne, og politiet kunne ikke gøre meget ved det.

– Vi står i den anden ende af køen og har ikke mulighed for at spærre vejen, så folk blev ledt fra ved afkørslen. Det burde heller ikke være nødvendigt, når de kunne passere ved uheldsstedet, siger politiet til Flensborg Avis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han ærgrer sig over, at der ikke var ressourcer til at stoppe den ulovlige kørsel. Havde det været muligt, kunne bilisterne se frem til en stor bøde og minimum et klip i kørekortet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 112, Gråsten

To natteture for Brand og Redning

18. maj 2021 112

Natten til tirsdag måtte brandvæsnet ud på to ture – og den første var til Imerco i Gråsten, hvor der var gang i brandalarmen ved midnatstid. “Vi var indenfor og kigge os omkring, men der var intet galt”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Klokken 00:24 kom der gang i den automatiske […]

Læs mere...