Massør med speciale i sportsskader

2. maj 2013 Uncategorized

Sportsmassør Kim Paulsen fra Sønderborg er netop blevet færdig med uddannelsen som sportsskadeterapeut. Det betyder, at han nu kan behandle, genoptræne og forebygge en lang række skader i muskler og led på sin klinik.
For et år siden tog 46-årige Kim Paulsen en beslutning. Efter 25 år som elektroniktekniker i industrien, tog han en uddannelse som sportsmassør, akupunktør og triggerpunktmassør. Han ville afprøve en drøm om at gøre en forskel for andre mennesker og åbnede derfor i september klinikken Soleus Sportsmassage i hjemmet på Enghaven i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg tænkte, at det måtte være enormt givende at kunne hjælpe mennesker, der har ondt. Og da jeg altid selv har dyrket meget sport, lå uddannelsen som sportsmassør lige for. Den beslutning har jeg ikke fortrudt. Det giver en stor tilfredsstillelse , når mine klienter siger, at jeg gør en forskel, siger Kim Paulsen.

Derfor har han netop afsluttet endnu en behandleruddannelse – uddannelsen til sportsskadeterapeut.

Kombineret med sine tidligere uddannelser som sportsmassør, akupunktør og triggerpunktmassør betyder det, at Kim Paulsen nu kan behandle og vejlede i genoptræning af de fleste former for sports- og arbejdsskader.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg gør ikke så meget i decideret wellness-massage. Mine klienter kommer typisk, fordi de har ondt eller slås med en skade. Jeg læste for nylig, at sønderjyderne er blevet mere opmærksomme på at søge alternativ behandling efter at have haltet bagefter københavnerne og århusianerne i mange år. Det glæder mig, for der er rigtig mange, der kan have gavn af det, siger den idrætsglade iværksætter, der siden 2004 blandt andet har gennemført én duatlon og syv maraton – og taget initiativ til 1864-løbet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>