Masterchef Junior finalist Sofia Stefanini i Borgen i vinterferien

9. februar 2016 Sønderborg Skrevet af: Ole Kæhler

Sidste år deltog 11 årige Sofia Stefanini fra Sydals i madprogrammet Masterchef Junior, hvor hun dystede mod 13 andre junior-kokke om titlen som Masterchef Junior. Hun kom i finalen og fik en flot anden plads. I vinterferien gæster hun Borgen med en menu, som kan købes og smages i The Spot Café hele vinterferien.

Du kan møde Sofia Stefanini i Borgen i vinterferien

Du kan møde Sofia Stefanini i Borgen i vinterferien

Artiklen fortsætter under annoncen

Et strejf af Italien

I samarbejde med The Spot Café & Burgerbar har junior-kokken Sofia udarbejdet en herlig menu, som er præget af Sofias italienske rødder.

Sofias menu består af lækre appetitvækkere såsom tigerrejer med lemon-mayo, chili foccacia og caprese spyd og en mundret mini-burger med håndskårne kartofler. Dertil en forfriskende Mojito uden alkohol og en lækker chokolade-mousse dessert.

Sofias menu kan købes i The Spot Café hele uge 7. Sofia kan man møde tirsdag den 16. og onsdag den 17. februar fra kl. 13-15 i The Spot Café og få en snak med Sofia. Man kan også få hendes choko-mousse opskrift med hjem sammen med hendes autograf.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vinterferie med sjov i børnehøjdeborgen

Fra mandag til lørdag er det også muligt for de første 500 skattejægere at deltage i jagten på Borgens møntskatte og vinde en gave fra BR. Også Borgens maskot – Ridder Borge – inviterer til sjov. Man kan lave sit eget rollespilssværd eller møde en moderne prinsesse, der laver airbrush tattoo’s.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...