Masterchef Junior finalist Sofia Stefanini i Borgen i vinterferien

9. februar 2016 Sønderborg

Sidste år deltog 11 årige Sofia Stefanini fra Sydals i madprogrammet Masterchef Junior, hvor hun dystede mod 13 andre junior-kokke om titlen som Masterchef Junior. Hun kom i finalen og fik en flot anden plads. I vinterferien gæster hun Borgen med en menu, som kan købes og smages i The Spot Café hele vinterferien.

Du kan møde Sofia Stefanini i Borgen i vinterferien

Du kan møde Sofia Stefanini i Borgen i vinterferien

Et strejf af Italien

I samarbejde med The Spot Café & Burgerbar har junior-kokken Sofia udarbejdet en herlig menu, som er præget af Sofias italienske rødder.

Sofias menu består af lækre appetitvækkere såsom tigerrejer med lemon-mayo, chili foccacia og caprese spyd og en mundret mini-burger med håndskårne kartofler. Dertil en forfriskende Mojito uden alkohol og en lækker chokolade-mousse dessert.

Sofias menu kan købes i The Spot Café hele uge 7. Sofia kan man møde tirsdag den 16. og onsdag den 17. februar fra kl. 13-15 i The Spot Café og få en snak med Sofia. Man kan også få hendes choko-mousse opskrift med hjem sammen med hendes autograf.

Vinterferie med sjov i børnehøjdeborgen

Fra mandag til lørdag er det også muligt for de første 500 skattejægere at deltage i jagten på Borgens møntskatte og vinde en gave fra BR. Også Borgens maskot – Ridder Borge – inviterer til sjov. Man kan lave sit eget rollespilssværd eller møde en moderne prinsesse, der laver airbrush tattoo’s.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk