Meget livlig start på Syddansk-kinesisk Forening

10. april 2016 Sønderborg
Fei Yu på den stiftende generalforsamling.

Fei Yu på den stiftende generalforsamling.

Lørdag blev der holdt stiftende generalforsamling, så Fei Yu kunne føre sin idé om en Syddansk-kinesisk forening ud i livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en forening for kinesere, der bor i regionen og selvfølgelig også for danskere, der har en interesse i kinesiske forhold”, siger Fei Yu til SønderborgNYT.

I Danmark er vi verdensmestre i foreninger og alene i Sønderborg er der langt flere end 300 af slagsen. Men for mennesker fra andre lande, så er det med at lave foreninger ikke sådan bare lige noget, man kender til.

Derfor gav Jens Knudsen en grundig gennemgang af, hvad en forening egentlig er – og også i vejen til at stifte netop

Artiklen fortsætter under annoncen

De kinesisk medlemmer af bestyrelsen - hertil kommer Jens Knudsen og Hans Lehmann.

Navnene på de fem kinesiske medlemmer af bestyrelsen – hertil kommer Jens Knudsen og Hans Lehmann.

Artiklen fortsætter under annoncen

en forening. Den vej blev derefter fulgt fra punkt til punkt og i sidste ende stod deltagerne med Syddansk-kinesisk Forening og dens bestyrelse.

Alt imens voksne stod og talte, stillede spørgsmål og svarede, så rendte de medbragte børn rundt og legede ganske lystigt – og det viste, at det at stifte en forening ikke nødvendigvis skal ske i stor alvor.

“Nu, hvor forening er stiftet, så kan vi samles til kinesiske højtidsdage, så det ikke alene kommer til at handle om kinesisk nytår. Vi har også planer om at lære danskere noget om den kinesiske kultur”, siger Fei Yu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...