Menighedsrådet i Ulkebøl er Årets Brobyggere

22. august 2014 Frivillige

Sønderborg Kommune og Integrationsrådet uddelte  – Årets Brobyggerpris 2014 til Menighedsrådet ved Ulkebøl Kirke i forbindelse downloadmed Kultur- og Idrætsnatten i Sønderborg. Prisoverrækkelsen fandt sted på scenen på ved Nørrebro kl. 19.45. Prisen består – ud over anerkendelsen – af et diplom, et glasfad udformet af den lokale glaskunstner Tove Hansen samt et gavekort på 5.000 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden for Integrationsrådet, Mona Youssef Fahd, overrækker prisen.

Menighedsrådet ved Ulkebøl Kirke tildeles Årets Brobyggerpris 2014, idet det har vist, at man igennem en god og fordomsfri dialog på tværs af kulturer kan finde fælles løsninger. Menighedsrådet har udvist mod i betragtning af den modsætning, man ofte kan se fremført mellem islam og kristendommen.

I efteråret 2013 åbnede en muslimsk gravplads i tilknytning til kirkegården i Ulkebøl ved Sønderborg.

Dette ikke mindst på baggrund af en stor indsat  fra Menighedsrådet side.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Uddannelse, Sønderborg

Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV. Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, […]

Læs mere...