Menighedsrådet i Ulkebøl er Årets Brobyggere

22. august 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Kommune og Integrationsrådet uddelte  – Årets Brobyggerpris 2014 til Menighedsrådet ved Ulkebøl Kirke i forbindelse downloadmed Kultur- og Idrætsnatten i Sønderborg. Prisoverrækkelsen fandt sted på scenen på ved Nørrebro kl. 19.45. Prisen består – ud over anerkendelsen – af et diplom, et glasfad udformet af den lokale glaskunstner Tove Hansen samt et gavekort på 5.000 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden for Integrationsrådet, Mona Youssef Fahd, overrækker prisen.

Menighedsrådet ved Ulkebøl Kirke tildeles Årets Brobyggerpris 2014, idet det har vist, at man igennem en god og fordomsfri dialog på tværs af kulturer kan finde fælles løsninger. Menighedsrådet har udvist mod i betragtning af den modsætning, man ofte kan se fremført mellem islam og kristendommen.

I efteråret 2013 åbnede en muslimsk gravplads i tilknytning til kirkegården i Ulkebøl ved Sønderborg.

Dette ikke mindst på baggrund af en stor indsat  fra Menighedsrådet side.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

25. februar 2024 Politik

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025. John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken. Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs […]

Læs mere...