Menighedsrådet i Ulkebøl er Årets Brobyggere

22. august 2014 Frivillige

Sønderborg Kommune og Integrationsrådet uddelte  – Årets Brobyggerpris 2014 til Menighedsrådet ved Ulkebøl Kirke i forbindelse downloadmed Kultur- og Idrætsnatten i Sønderborg. Prisoverrækkelsen fandt sted på scenen på ved Nørrebro kl. 19.45. Prisen består – ud over anerkendelsen – af et diplom, et glasfad udformet af den lokale glaskunstner Tove Hansen samt et gavekort på 5.000 kr.

Formanden for Integrationsrådet, Mona Youssef Fahd, overrækker prisen.

Menighedsrådet ved Ulkebøl Kirke tildeles Årets Brobyggerpris 2014, idet det har vist, at man igennem en god og fordomsfri dialog på tværs af kulturer kan finde fælles løsninger. Menighedsrådet har udvist mod i betragtning af den modsætning, man ofte kan se fremført mellem islam og kristendommen.

I efteråret 2013 åbnede en muslimsk gravplads i tilknytning til kirkegården i Ulkebøl ved Sønderborg.

Dette ikke mindst på baggrund af en stor indsat  fra Menighedsrådet side.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...