MENS CUT: Hjælp os med at hjælpe kræftramte familier

31. august 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Henrik Winston, der arbejder i tøjbutikken Schlott, har lige fået styr på vand og frugt til MENS CUTs hold til Stafet for Livet. uredigeret

“Vi stiller med et hold på cirka 70 mand til Stafet for Livet og de skal ikke mangle noget som helst undervejs”, siger Lena Krag Schmidt fra MENS CUT på Rådhustorvet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er hende, der er holdkaptajn og hun har brugt virkeligt mange timer på opgaven.

Inenfor hos MENS CUT er der en tombola, hvor der er rigtigt gode gevinster – og man må gerne komme indenfor og købet et lod eller femten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prøve lykken og samtidig støtte Stafet for Livet.

“Gevinsterne er skænket af lokale butikker og jeg synes, det er alletiders, at erhvervslivet i Sønderborg står sammen om at hjælpe”, siger Lena Krag Schmidt til SønderborgNYT.IMG_7520

“Og vi ved godt, at vi måske ikke redder nogen af de kræftramte, men vi hjælper da mennesker, der har det skidt”, siger Henrik Winston.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at for ham gælder det slet ikke om at vinde eller slå indsamlingsrekorder, men om at mange mennesker løfter i flok.

“Men det er vigtigt at få samlet rigtigt mange penge til Stafet for Livet og jeg ser meget gerne, at vi gør det bedre end Føtex, der også stiller med et stort hold”, siger Lena Krag Schmidt, der er mere konkurrence-gearet.

I Stafet for Livet har deltagerne sponsorer, der giver et beløb for hver omgang vedkommende løber eller går – det er også muligt at støtte Mens CUT-holdet med et fast beløb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle og enhver er velkommen til at give et beløb til holdet.

Som nævnt er det også en stor hjælp at slå et smut ind i Mens Cut og satse nogle penge i tombolaen.

“Hver eneste krone går videre til Stafet for Livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ingen driftsomkostninger, der skal dækkes ind”, siger Lena Krag Schmidt og krydser fingre for, at MENS CUT slår Føtex.

Stafet for Livet finder sted på Ringriderpladsen i Sønderborg fra lørdag middag til søndag middag..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...