MENS CUT: Hjælp os med at hjælpe kræftramte familier

31. august 2016 Sønderborg

Henrik Winston, der arbejder i tøjbutikken Schlott, har lige fået styr på vand og frugt til MENS CUTs hold til Stafet for Livet.

“Vi stiller med et hold på cirka 70 mand til Stafet for Livet og de skal ikke mangle noget som helst undervejs”, siger Lena Krag Schmidt fra MENS CUT på Rådhustorvet. Det er hende, der er holdkaptajn og hun har brugt virkeligt mange timer på opgaven.

Inenfor hos MENS CUT er der en tombola, hvor der er rigtigt gode gevinster – og man må gerne komme indenfor og købet et lod eller femten. Prøve lykken og samtidig støtte Stafet for Livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Gevinsterne er skænket af lokale butikker og jeg synes, det er alletiders, at erhvervslivet i Sønderborg står sammen om at hjælpe”, siger Lena Krag Schmidt til SønderborgNYT.

“Og vi ved godt, at vi måske ikke redder nogen af de kræftramte, men vi hjælper da mennesker, der har det skidt”, siger Henrik Winston. Han fortæller, at for ham gælder det slet ikke om at vinde eller slå indsamlingsrekorder, men om at mange mennesker løfter i flok.

“Men det er vigtigt at få samlet rigtigt mange penge til Stafet for Livet og jeg ser meget gerne, at vi gør det bedre end Føtex, der også stiller med et stort hold”, siger Lena Krag Schmidt, der er mere konkurrence-gearet.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Stafet for Livet har deltagerne sponsorer, der giver et beløb for hver omgang vedkommende løber eller går – det er også muligt at støtte Mens CUT-holdet med et fast beløb. Alle og enhver er velkommen til at give et beløb til holdet.

Som nævnt er det også en stor hjælp at slå et smut ind i Mens Cut og satse nogle penge i tombolaen.

“Hver eneste krone går videre til Stafet for Livet. Der er ingen driftsomkostninger, der skal dækkes ind”, siger Lena Krag Schmidt og krydser fingre for, at MENS CUT slår Føtex.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stafet for Livet finder sted på Ringriderpladsen i Sønderborg fra lørdag middag til søndag middag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...