Mette Ingwersen gav Netværkshuset en musik-oplevelse

26. oktober 2021 Sønderborg

Tirsdag eftermiddag skulle Silas Holst have været gæst ved Netværkshusets arrangement Broager Sparekasse Skansen ved et arrangementet er for alle, der har demens inde på livet. Enten ved selv at være ramt af sygdommen eller ved at være pårørende til en, som er det.

Silas Holst er – udover at være danser – ambassadør for Folkebevægelsen for et demensvenligt samfund.

“Men i sidste uge blev jeg ringet op af Silas Holsts manager og han sagde til mig, at hvis Silas Holst går videre i Vild med Dans, så kom han ikke til Sønderborg, selvom vi både havde en aftale og havde betalt”, siger Wiwi Christensen, som er formand for Netvækshuset.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men heldigvis sprang Mette Ingwersen til, selvom det var med kort varsel, så vi skal høre en masse sange, synge med og måske også danse”.

Demenssygdomme er desværre tiltagende, der bliver flere og flere – der rammes også yngre mennesker: Samtidigt er ordet demens stadig et tabubelagt ord. Rigtig mange ved ikke, hvad det er og hvad det betyder for mennesket med demens og for de pårørende.

I Sønderborg Kommune er der ca. 1400 personer med en demensdiagnose, men foreningen har kun kontakt til ca. 100 husstandsmedlemmer. Det betyder, der er mange, der lever et ensomt og belastet liv, som oftest med en demensramt ægtefælle eller andet familiemedlem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...