TV: Midlertidige badebroer på vej til Augustenborg og Sønderborg

Se web-tv-indslag under annoncen
Se web-tv-indslag under annoncen
27. maj 2024 Augustenborg Skrevet af: Michael Kjær

Mandag morgen kom det frem, at forvaltningen havde besluttet, at flytte badebroen fra Augustenborg til Sønderborg, men her mandag aften fortæller det socialdemokratiske byrådsmedlem og næstformand for Teknik-, By- og Boligudvalget, Kristian Beuschau, til SønderborgNYT, at der er midlertidige badebroer på vej til både Augustenborg og ved Fluepapiret i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Meldinger om at badebroen skulle flyttes skabte voldsomme reaktioner på de sociale medier, ligesom SønderborgNYTs redaktion blev bestormet med henvendelser fra vrede borgere fra Augustenborg og allerede mandag morgen sparkede borgmester Erik Lauritzen beslutningen til hjørne.

Kristian Beuschau lover, at der kommer midlertidige badebroer op i Augustenborg og på Fluepapiret i Sønderborg, inden badesæsonen slutter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foto, redigering og produktion: Michael Kjær
Copyright © SønderborgNYT 2024

Se flere web-tv-indslag her på SønderborgNYT TV.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...