Mindeord for Inger Bierbaum

5. maj 2015 Augustenborg

Det er med stor sorg vi har fået meddelelse om, at vort afholdte partimedlem Inger Bierbaum er død.

Inger Bierbaum har igennem mange år været et stort aktiv for partiet. Hun kom i 1974 i Nordborg Byråd for socialdemokraterne, hvor hun havde plads  indtil 1994. Fra 1994 –  2005 var hun valgt til folketinget for Augustenborgkredsen.images

Artiklen fortsætter under annoncen

Inger var uddannet lærer fra Haderslev gymnasium og underviste i mange år i lokale skoler, sideløbende med at hun deltog engageret i politik. I sin byrådsperiode var hun formand for socialudvalget, ligesom hun var viceborgmester i  2 omgange. Hun var medlem af Sammenslutningen af Sociale Udvalg i Danmark (SASU) i perioden 86 – 94 og medlem af kommuneforeningen i Sønderjyllands amt fra 1982 – 94. Ydermere kan nævnes at hun var lægdommer i Den Sociale Ankestyrelse 90 – 98 og medlem af Kontaktrådet i KL fra ’90 –’ 94, – de sidste 4 år som næstformand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter kommunalreformen var hun medlem af  kommunalbestyrelsen for Sønderborg indtil 2009, hvorefter hun trak sig tilbage fra  aktiv politik.

Kendetegnet for Inger var hendes store hjerte for de svageste i vort samfund. Hun mødte altid sine medmennesker med positivitet, livsglæde og oprigtig interesse.  Inger var dermed et forbillede og inspirator for alle i vort parti.

De senere år var ikke helt lette for hende, efter at have mistet sin elskede mand Kurt Bierbaum, men hun levede for sine børn og børnebørn, som hun altid talte begejstret og kærligt om.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vore tanker går til Ingers  tre børn, Michael, Morten og Malene samt hendes børnebørn.

Vi vil alle komme til at savne hende.

Æret være Ingers minde.

Jette Damsø Johansen, Kredsformand for socialdemokraterne i Sønderborg.

Erik  Lauritzen, borgmester

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...