Minister Kaare Dybvad så ghetto-området og hørte om udviklingen i Sønderborg

26. marts 2021 Politik

Fredag var indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad på besøg i Sønderborg, hvor formiddagen blev brugt på at høre om udvklingen i Sønderborg.

Ved middagstid var ministeren – efter eget ønske – på besøg i de såkaldte ghettoområder, Søstjernevej og Nørager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når Kaare Dybvad gerne ville se de to områder, så skyldes det Sønderborgs dispensationsansøgning, der handler om at rive færre boliger ned end det antal, som er et krav ifølge ghettoplanen.

“Styrelsen har behandlet ansøgningen og siger, at alt lever op til reglerne og jeg selv er klar til at skrive OK på ansøgningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men nu bestemmer jeg ikke alene. Sagen skal behandles af partierne, inden der gives et endeligt svar”, siger ministeren til SønderborgNYT.

Ministeren hørte om Sønderborgs udvikling

Indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad fortæller til SønderborgNYT, at regeringen gerne vil udvikle i hele Danmark.

“Og derfor var han inviteret af Bitten & Mads Clausens Fond, som kunne fortælle om alt det, som er lykkedes i Sønderborg, fordi vi arbejder sammen”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at i Sønderborg Kommune går det godt med at udvikle i både Sønderborg by og også i andre byer og landsbyer.

Og ministeren er positivt overrasket.

“Sønderborg er en kommune, hvor modgangen er vendt og jeg har hørt, hvordan samarbejdet har været nøglen til at udvikle og få fremgang”, siger Kaare Dybvad.

“Det sker faktisk rigtigt meget i Sønderborg”, siger han.

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...