Mød KGGO til weekendens Veterantræf i Mjang

30. juli 2016 Augustenborg

DSC_0043-e1469825362282

KGGO-medlem Henrik, skriver:

I år har KGGO fået lov og få en stand på veteran traktor træffet, hvor vi skal fortælle omkring det at blive handicappet og stadig have et aktivt liv. For i KGGO har vi gang i en masse aktiviteter, man skal nemlig ikke lade sig slå ud af man er blevet handicappet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ligesom det ikke er et tabu, at blive handicappet. Det er jo bare en beskrivelse af, du har fået nogle andre udfordringer, som du skal lære og kende.

I KGGO snakker vi næsten aldrig om noget negativt, men om alt mellem himmel og jord. Ofte hjælper vi hinanden med at holde humøret oppe, for som handicappet har man brug for at være positiv og se muligheder frem for begrænsninger. Det er vi handicappede ofte rigtig gode til, da vi ofte har været en stor forandring gennem i livet.

Tag bare mit eksempel, jeg er gået fra at være maskinarbejder og brandmand, som gik og byggede hus om og ofte lavede bil – og så til at skulle hoppe rundt på krykker og have svært ved og klare mig selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg er dog siden kommet efter det. Men det også kun takket være min kørestol, medicin, træning og mit humør, at jeg i dag kan klare at bo i eget hus, hvor der er en masse projekter og også være aktiv i KGGO. Det skal dog siges, at det eneste jeg har hjælp til, det er at vaske gulv hver 14. dag. Efter at Sønderborg kommune fjernede min ret til at få støvsugning hver 14 dag også, så nu skal jeg selv sørge for at få det gjort – og det tager nu også kun fire dage at klare for mig.

Artiklen fortsætter under annoncen

I weekenden kan I finde i Mjang. Her syntes jeg i skulle kigge forbi og hilse på, kunne være hyggeligt at møde Jer lørdag eller søndag mellem 10 og 16 på Nedergavden 12.

I år er der fokus på JF-maskiner. Læs mere HER

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...