Mød KGGO til weekendens Veterantræf i Mjang

30. juli 2016 Augustenborg

DSC_0043-e1469825362282

KGGO-medlem Henrik, skriver:

I år har KGGO fået lov og få en stand på veteran traktor træffet, hvor vi skal fortælle omkring det at blive handicappet og stadig have et aktivt liv.

Artiklen fortsætter under annoncen

For i KGGO har vi gang i en masse aktiviteter, man skal nemlig ikke lade sig slå ud af man er blevet handicappet.

Ligesom det ikke er et tabu, at blive handicappet. Det er jo bare en beskrivelse af, du har fået nogle andre udfordringer, som du skal lære og kende.

I KGGO snakker vi næsten aldrig om noget negativt, men om alt mellem himmel og jord.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ofte hjælper vi hinanden med at holde humøret oppe, for som handicappet har man brug for at være positiv og se muligheder frem for begrænsninger. Det er vi handicappede ofte rigtig gode til, da vi ofte har været en stor forandring gennem i livet.

Tag bare mit eksempel, jeg er gået fra at være maskinarbejder og brandmand, som gik og byggede hus om og ofte lavede bil – og så til at skulle hoppe rundt på krykker og have svært ved og klare mig selv.

Jeg er dog siden kommet efter det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men det også kun takket være min kørestol, medicin, træning og mit humør, at jeg i dag kan klare at bo i eget hus, hvor der er en masse projekter og også være aktiv i KGGO. Det skal dog siges, at det eneste jeg har hjælp til, det er at vaske gulv hver 14.

Artiklen fortsætter under annoncen

dag. Efter at Sønderborg kommune fjernede min ret til at få støvsugning hver 14 dag også, så nu skal jeg selv sørge for at få det gjort – og det tager nu også kun fire dage at klare for mig.

I weekenden kan I finde i Mjang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her syntes jeg i skulle kigge forbi og hilse på, kunne være hyggeligt at møde Jer lørdag eller søndag mellem 10 og 16 på Nedergavden 12.

I år er der fokus på JF-maskiner. Læs mere HER

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...