Mølleparkens plejecenter-brugere havde tre dage i spejderhytte

24. juni 2014 Frivillige

DSC_0105Af de frivillige på Mølleparken Plejecenter

Flere af de ældre på Mølleparken Plejecenter har været af sted på udflugt til spejderhytten Naldmosehus, et fantastisk dejligt sted.

Turen har været planlagt igennem længere tid og der har været set frem til dagen. Det har været tilrettelagt sådan, at man kunne blive hele dagen, hvis man havde lyst og kunne man holde til et par timer, så kunne man blive kørt hjem igen, og måske komme igen dagen efter. Kun fordi vi har vores egen bus og en fleksibel chauffør, så kunne det lade sig gøre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da vi var en del af sted og også fik besøg af pårørende, havde vi i bagagen medbragt en ”madmor” fra Mølleparkens eget køkken, der sørgede for, at der ikke manglede, hverken mad eller drikke.

Alle nød godt af, at vi var tæt på skov og strand. Der blev gået ture, der blev bagt pandekager på bål, grillet pølser, bagt snobrød, og grillet marsmellow til den søde tand.

Et par stykker kunne ikke give afkald på en middagslur, så den blev indtaget på en madras på plænen. Andre var så eventyrlystne, at de tog en soppetur i vandkanten imens.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 Samfund, Sønderborg

Nyreforeningen tager i Borgen og fortæller om organdonationer

6. oktober 2022 Samfund

Over hele landet markeres Organdonationsdagen den 8. oktober. I Sønderborg er Nyreforeningen Sønderjylland at finde på indkøbscentret Borgen – på øverste butiksetage, under rulletrappen op til parkeringstaget. Organdonation er et tema, som hele tiden er meget aktuelt. Det ligger os meget på sinde at udbrede kendskabet til emnet, da flere af vore medlemmer er transplanterede, […]

Læs mere...