Mølleparkens plejecenter-brugere havde tre dage i spejderhytte

24. juni 2014 Frivillige

DSC_0105Af de frivillige på Mølleparken Plejecenter

Flere af de ældre på Mølleparken Plejecenter har været af sted på udflugt til spejderhytten Naldmosehus, et fantastisk dejligt sted.

Turen har været planlagt igennem længere tid og der har været set frem til dagen. Det har været tilrettelagt sådan, at man kunne blive hele dagen, hvis man havde lyst og kunne man holde til et par timer, så kunne man blive kørt hjem igen, og måske komme igen dagen efter. Kun fordi vi har vores egen bus og en fleksibel chauffør, så kunne det lade sig gøre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da vi var en del af sted og også fik besøg af pårørende, havde vi i bagagen medbragt en ”madmor” fra Mølleparkens eget køkken, der sørgede for, at der ikke manglede, hverken mad eller drikke.

Alle nød godt af, at vi var tæt på skov og strand. Der blev gået ture, der blev bagt pandekager på bål, grillet pølser, bagt snobrød, og grillet marsmellow til den søde tand.

Et par stykker kunne ikke give afkald på en middagslur, så den blev indtaget på en madras på plænen. Andre var så eventyrlystne, at de tog en soppetur i vandkanten imens.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...