Mølleparkens plejecenter-brugere havde tre dage i spejderhytte

24. juni 2014 Frivillige

DSC_0105Af de frivillige på Mølleparken Plejecenter

Flere af de ældre på Mølleparken Plejecenter har været af sted på udflugt til spejderhytten Naldmosehus, et fantastisk dejligt sted.

Turen har været planlagt igennem længere tid og der har været set frem til dagen. Det har været tilrettelagt sådan, at man kunne blive hele dagen, hvis man havde lyst og kunne man holde til et par timer, så kunne man blive kørt hjem igen, og måske komme igen dagen efter. Kun fordi vi har vores egen bus og en fleksibel chauffør, så kunne det lade sig gøre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da vi var en del af sted og også fik besøg af pårørende, havde vi i bagagen medbragt en ”madmor” fra Mølleparkens eget køkken, der sørgede for, at der ikke manglede, hverken mad eller drikke.

Alle nød godt af, at vi var tæt på skov og strand. Der blev gået ture, der blev bagt pandekager på bål, grillet pølser, bagt snobrød, og grillet marsmellow til den søde tand.

Et par stykker kunne ikke give afkald på en middagslur, så den blev indtaget på en madras på plænen. Andre var så eventyrlystne, at de tog en soppetur i vandkanten imens.

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Babyboom i Sønderborg

13. maj 2021 Samfund

Der er født 10 procent flere babyer i Sønderborg i første kvartal 2021 end året før og det ligger noget over landsgennemsnittet der viser, at der er født 3,4 procent flere babyer i Danmark – og faktisk er der tale om hele 7,2 procent flere babyer i marts end samme måned for et år siden. […]

Læs mere...