Mølleparken: Fallulah og Mads Langer Singing in the Rain

22. juni 2013 Frivillige

Strålende humør i strålende regnvejr, mens Fallulah og Mads Langer sang i Mølleparken.

– En fantastisk stemning, skriver Lone Arleth på facebook fra koncerten i Mølleparken fredag. Som flere tusinde andre, så trodsede hun vejret og hentede en oplevelse, der var sat i scene af Kultur i Syd og alle de frivillige, der gør koncerterne mulige.

tv-2

Lørdag er det bandet, der kalder sig Danmarks kedeligste orkester, tv-2, der er på scenen. tv-2 har tradition for at skabe en fantastisk stemning på deres koncerter, hvor sange, hits og landeplager gennem 30 år fyres af med stort engagement og tænksomme kommentarer.

Artiklen fortsætter under annoncen

I oktober forrige år fyldte bandet 30 år. Ved den lejlighed gjorde forsangeren, Steffen Brandt, status over de mange år og erklærede sig parat til at tage det næste årti i stiv arm.

– Vi har set det som vor opgave at give en anden vinkel på tilværelsen end de gængse opfattelser, fortæller Steffen Brandt, og vi har gennem årene gang på gang gjort nogle ting, som på papiret ser skøre og næsten decideret crazy ud.

Se Bo Bach Jensens fredagsbilleder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.567823549934880.1073741906.371861676197736&type=1

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...