Krimibøger: Morderiske kvinder og Jussi er klar til Markedsdage

Lions' bogbutik. Foto: Ole Kæhler
Lions' bogbutik. Foto: Ole Kæhler
14. juni 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag formiddag klokken 11 står bogormen, Allan Brecklinmg, døren op til Lions’ bogbutik på Store Rådhusgade, hvor det er muligt at finde virkelig gode bøger til bare 20 kroner stykket.

“Der er rigtigt gode kogebøger, bagebøger og biografier samt opslagsværker. Der er også bøger af de morderiske kvinder, Liza Marklund og Elsebeth Eegholm. Selvfølgelig er Jussis forrygende krimier der også samt en del engelske”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT og tilføjer, at er der liv i butikken, så holder han åben frem til klokken 16.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er rigtig god mening i at købe bøger i Lions butik, fordi det er billigt, det er genbrug og så støtter man Lions, som – uden at tage en eneste krone administration – giver pengene videre til foreninger, der hjælper andre”.

Allan Breckling ved meget mere om litteratur end langt de fleste – og han kan guide dig, så du finder bøger, der både vil fange og fascinere dig.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...