Motorcykelklubben fejrer 25 års fællesskab

13. september 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag fejres der 25 års fødselsdag for MC Sønderborg, som har til huse i Goethesgade i midtbyen. Her har motorcyklisterne indrettet lokaler, så der er plads til hygge med bar-snak, billard og især dart. I den mørke tid på året spiller medlemmerne dart-turnering imod andre motorcykelklubber.

Burnie er en af ildsjælene fra starten på MC Sønderborg.

Burnie er en af ildsjælene fra starten på MC Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Vi var fem mand, der syntes, det kunne være sjovt at starte en motorcykelklub og vi fik en snak med nogle fra en tidligere klub om, at vi ville begynde, siger Burnie til SønderborgNyt. Når de fem motorcyklister snakkede med tidligere klubfolk, så var det for ikke at få sure smileys over, at de sådan bare set adopterede de andres idé.

  • Der var en af dem, der sagde, at det var en glimrende idé og han meldte sig omgående ind, siger Burnie, der også sikrede MC Sønderborg de nuværende lokaler.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

Adskillige gæster kiggede forbi til kaffe, kage eller fadøl og helstegt pattegris.

Adskillige gæster kiggede forbi til kaffe, kage eller fadøl og helstegt pattegris.

  • I starten var vi lidt længere henne i gaden, men vi havde kig på de her lokaler og fik en god snak med udlejeren, der var ret betænkelig, siger Burnie. Men klubben kom ind på prøve. Hvis de ikke skabte problemer, så kunne de blive.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Den første tid fik vi lidt ballade, fordi vi spillede for høj musik, men vi skruede ned – og er her endnu, siger Burnie.

Klubben har 39 medlemmer og der er plads til alle, der har en motorcykel og et gyldigt førerbevis. I klubben tilbydes der et fællesskab omkring det at have og køre motorcykel – og det hele går mest af alt ud på at hygge sig.

  • Vi joker med at kalde det en kaffeklub for motorcyklister, siger Burnie.

billede