Musik i gaden skaber supergod stemning

3. juni 2013 Uncategorized

Der er mindst én, der synes, det er herligt, der skal spilles livemusik i Sønderborgs handelsgade under Markedsdagene, der finder sted fra torsdag til lørdag. Og han tvivler ikke det mindste på, at alle de mennesker, der kommer ind til byen også vil sige, at det er alletiders.

Michael Vogensen for fuld musik.

Det er den lokale troubadur Michael Vogensen, der selv skal synge og spille på Rønhaveplads fredag fra klokken 16.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg har det alletiders med at spille på gaden og synes, der altid er en rigtig god stemning, hvor folk lytter eller synger med, siger Michael Vogensen til Sønderborg Nyt. Nogle tilhørere kommer ind til byen for at nyde musikken. Og andre bliver hængende længere end de plejer, når de er på indkøb.

Målet for Sønderborg Handel er at gøre det hyggeligt og rart at handle i Sønderborgs forretninger – og under Markedsdagene er musikken en god hjælp.

– Det er fordi musik sætter et eller andet i gang. Jeg fornemmer det straks, når jeg begynder at spille. Når jeg så pakker guitaren ned igen, så sker der noget helt andet, siger Michael Vogensen. Måske fanges de handlende i en god stemning, der forsvinder i samme øjeblik musikken stopper – og når folk ikke længere gribes af tonerne, så går de rask videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under Markedsdagene er der levende musik i Jernbanegade og på Rønhaveplads – og lørdag breder det sig til hele Perlegade.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Pingvinreglementet – en Beatfortælling der genåbnede Sønderborghus

7. maj 2021 Kultur

Torsdag genåbnede Marianne Van Toornburg, Susan Ørum og guitaristen Mikkel Grue scenen i Black Spot i Sønderborghus efter nedlukningen og det gjorde de med Beatfortælling – en tankevækkende historie, som blev tilsat herlige sange med indhold, som passede glimrede ind i Susan Ørums fortælling. Og Sønderborghus’ medarbejder, Peter Tjørnelund var rigtig glad: “Det er rigtigt […]

Læs mere...