Musik i gaden skaber supergod stemning

3. juni 2013 Uncategorized

Der er mindst én, der synes, det er herligt, der skal spilles livemusik i Sønderborgs handelsgade under Markedsdagene, der finder sted fra torsdag til lørdag. Og han tvivler ikke det mindste på, at alle de mennesker, der kommer ind til byen også vil sige, at det er alletiders.

Michael Vogensen for fuld musik.

Det er den lokale troubadur Michael Vogensen, der selv skal synge og spille på Rønhaveplads fredag fra klokken 16.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg har det alletiders med at spille på gaden og synes, der altid er en rigtig god stemning, hvor folk lytter eller synger med, siger Michael Vogensen til Sønderborg Nyt. Nogle tilhørere kommer ind til byen for at nyde musikken. Og andre bliver hængende længere end de plejer, når de er på indkøb.

Målet for Sønderborg Handel er at gøre det hyggeligt og rart at handle i Sønderborgs forretninger – og under Markedsdagene er musikken en god hjælp.

– Det er fordi musik sætter et eller andet i gang. Jeg fornemmer det straks, når jeg begynder at spille. Når jeg så pakker guitaren ned igen, så sker der noget helt andet, siger Michael Vogensen. Måske fanges de handlende i en god stemning, der forsvinder i samme øjeblik musikken stopper – og når folk ikke længere gribes af tonerne, så går de rask videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under Markedsdagene er der levende musik i Jernbanegade og på Rønhaveplads – og lørdag breder det sig til hele Perlegade.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...