Nabohjælp i fremgang – fordi det virker

17. marts 2014 Uncategorized

Der er fin fremgang for Nabohjælp i Syd- og Sønderjylland. Og den har borgerne i politikredsen udnyttet til at rykke frem til en flot anden plads i feltet af nabohjælpere.politi2

En opgørelse fra projekt Nabohjælp viser, at der nu er 5061 borgere i politikredsen, der har tilmeldt sig på www.nabohjælp.dk og dermed hjælper hinanden med at undgå indbrud.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er utroligt flot, at ideen om Nabohjælp nu ser ud til at slå an i vores del af landet, siger politikommissær Christian Østergård fra Syd- og Sønderjyllands Politis kriminalpræventive sekretariat.

Når man gør antallet af nabohjælpere op pr 1000 indbyggere, så er det fortsat Sønderborg kommune, som ligger på førstepladsen med knap 14 hjælpere pr. 1000 indbyggere.

Nabohjælp har vist sig at kunne forhindre op til 26 procent af indbruddene. Samtidig opklarer nabohjælpere en del indbrud, som allerede er sket. De kan ofte give politiet de oplysninger, der skal til for at pågribe tyvene. Det kan være informationer om mistænkelige personer eller biler i kvarteret.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...