Nabohjælp i fremgang – fordi det virker

17. marts 2014 Uncategorized

Der er fin fremgang for Nabohjælp i Syd- og Sønderjylland. Og den har borgerne i politikredsen udnyttet til at rykke frem til en flot anden plads i feltet af nabohjælpere.politi2

En opgørelse fra projekt Nabohjælp viser, at der nu er 5061 borgere i politikredsen, der har tilmeldt sig på www.nabohjælp.dk og dermed hjælper hinanden med at undgå indbrud.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er utroligt flot, at ideen om Nabohjælp nu ser ud til at slå an i vores del af landet, siger politikommissær Christian Østergård fra Syd- og Sønderjyllands Politis kriminalpræventive sekretariat.

Når man gør antallet af nabohjælpere op pr 1000 indbyggere, så er det fortsat Sønderborg kommune, som ligger på førstepladsen med knap 14 hjælpere pr. 1000 indbyggere.

Nabohjælp har vist sig at kunne forhindre op til 26 procent af indbruddene. Samtidig opklarer nabohjælpere en del indbrud, som allerede er sket. De kan ofte give politiet de oplysninger, der skal til for at pågribe tyvene. Det kan være informationer om mistænkelige personer eller biler i kvarteret.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...