Nabohjælp vaccinerer mod jule-indbrud

10. december 2013 Uncategorized

Hver dag kæmper politiet og Sønderborg Kommune for at komme indbruddene til livs. Kommunen og lokalpolitiet opfordrer derfor ansatte og borgere i Sønderborg Kommune til at stå sammen og anvende Nabohjælp.

– Sønderborg Kommune har valgt at samarbejde med politiet i Sønderborg om at udbrede kendskabet til Nabohjælpsordningen. Det gør vi via hjemmesiden og vores facebookside, siger vicekommunaldirektør Jette Østergaard.

Hvis du er med i en nabohjælp kan du undgå besøg af både tyveknægte og politi.

Hvis du er med i en nabohjælp kan du undgå besøg af både tyveknægte og politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med Nabohjælp er der altid nogen hjemme, og ordningen har vist sig at kunne forhindre op til hvert fjerde indbrud. Det er samtidig en nem ordning, hvor du og dine naboer sammen og på en overskuelig måde kan være med til at forhindre indbrud.

– Erfaringerne viser, at nabohjælp er effektivt til at modvirke indbrud, og borgerne er i forvejen gode til at bruge ordningen. Men der er plads til mange flere, og det er det vi forsøger at skabe opmærksomhed omkring, siger vicepolitiinspektør Preben Westh, Lokalpolitiet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jo flere I er, jo bedre virker Nabohjælp. Kontakt derfor gerne dine naboer for sammen at oparbejde et fællesskab mod indbrud. Det kræver ikke meget ekstra arbejde i fællesskab at holde øje med hinandens huse, når en af jer er på ferie, weekend, natarbejde og lignende.

Du vælger helt selv, hvilke af dine naboer, du vil nabohjælpe med.

Du kan læse meget mere på www.nabohjælp.dk og http://www.dkr.dk/organiseret-nabohj%C3%A6lp

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...