Nabohjælp vaccinerer mod jule-indbrud

10. december 2013 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Hver dag kæmper politiet og Sønderborg Kommune for at komme indbruddene til livs. Kommunen og lokalpolitiet opfordrer derfor ansatte og borgere i Sønderborg Kommune til at stå sammen og anvende Nabohjælp.

– Sønderborg Kommune har valgt at samarbejde med politiet i Sønderborg om at udbrede kendskabet til Nabohjælpsordningen. Det gør vi via hjemmesiden og vores facebookside, siger vicekommunaldirektør Jette Østergaard.

Med Nabohjælp er der altid nogen hjemme, og ordningen har vist sig at kunne forhindre op til hvert fjerde indbrud. Det er samtidig en nem ordning, hvor du og dine naboer sammen og på en overskuelig måde kan være med til at forhindre indbrud.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Erfaringerne viser, at nabohjælp er effektivt til at modvirke indbrud, og borgerne er i forvejen gode til at bruge ordningen. Men der er plads til mange flere, og det er det vi forsøger at skabe opmærksomhed omkring, siger vicepolitiinspektør Preben Westh, Lokalpolitiet i Sønderborg.

Jo flere I er, jo bedre virker Nabohjælp. Kontakt derfor gerne dine naboer for sammen at oparbejde et fællesskab mod indbrud. Det kræver ikke meget ekstra arbejde i fællesskab at holde øje med hinandens huse, når en af jer er på ferie, weekend, natarbejde og lignende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du vælger helt selv, hvilke af dine naboer, du vil nabohjælpe med.

Du kan læse meget mere på www.nabohjælp.dk og http://www.dkr.dk/organiseret-nabohj%C3%A6lp

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...