Nabohjælp vaccinerer mod jule-indbrud

10. december 2013 Uncategorized

Hver dag kæmper politiet og Sønderborg Kommune for at komme indbruddene til livs. Kommunen og lokalpolitiet opfordrer derfor ansatte og borgere i Sønderborg Kommune til at stå sammen og anvende Nabohjælp.

– Sønderborg Kommune har valgt at samarbejde med politiet i Sønderborg om at udbrede kendskabet til Nabohjælpsordningen. Det gør vi via hjemmesiden og vores facebookside, siger vicekommunaldirektør Jette Østergaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du er med i en nabohjælp kan du undgå besøg af både tyveknægte og politi.

Hvis du er med i en nabohjælp kan du undgå besøg af både tyveknægte og politi.

Med Nabohjælp er der altid nogen hjemme, og ordningen har vist sig at kunne forhindre op til hvert fjerde indbrud. Det er samtidig en nem ordning, hvor du og dine naboer sammen og på en overskuelig måde kan være med til at forhindre indbrud.

– Erfaringerne viser, at nabohjælp er effektivt til at modvirke indbrud, og borgerne er i forvejen gode til at bruge ordningen. Men der er plads til mange flere, og det er det vi forsøger at skabe opmærksomhed omkring, siger vicepolitiinspektør Preben Westh, Lokalpolitiet i Sønderborg.

Jo flere I er, jo bedre virker Nabohjælp. Kontakt derfor gerne dine naboer for sammen at oparbejde et fællesskab mod indbrud. Det kræver ikke meget ekstra arbejde i fællesskab at holde øje med hinandens huse, når en af jer er på ferie, weekend, natarbejde og lignende.

Du vælger helt selv, hvilke af dine naboer, du vil nabohjælpe med.

Du kan læse meget mere på www.nabohjælp.dk og http://www.dkr.dk/organiseret-nabohj%C3%A6lp

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk