Næste år kommer der flere elbiler på gaderne

21. december 2013 Uncategorized

2014 bliver et godt år for elbiler. Allerede nu tyder alt på at antallet af elbiler i Sønderborg mere end fordobles fra 15 til 40. Energistyrelsen har netop givet tilsagn til elbils partnerskab. ProjectZero deltager med Sønderborg Kommune og lokale virksomheder i det ene partnerskab.projectzero Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2013/12/pzLogo.gif” width=”209″ height=”105″ />

Partnerskabet har ansøgt om støtte til indkøb af nye elbiler på vegne af virksomheder og offentlige institutioner. Deltagerne i partnerskabet modtager 25.000 kr. pr. elbil, der investeres i under partnerskabet.

Elbilerne er fremtidens individuel transport. Allerede nu kan elbilerne gå ind og dække langt de flestes kørselsbehov, det er derfor bare et spørgsmål om tid før man for alvor ser et boom i salget af elbiler.  Borgere i Sønderborg kommune kan derfor glæde sig til at se flere elbiler i landskabet fremover.

I Sønderborg-området er der allerede flere virksomheder der benytter elbilerne til at dække deres kørselsbehov. Blandt andre kører Danfoss, Sønderborg Kommune, Sønderborg Forsyning, SE og Post Danmark allerede i elbiler.

Til efteråret 2014 vil det være muligt på ny at ansøge om deltagelse i partnerskabet. Interesserede virksomheder kan allerede nu rette henvendelse til ProjectZero hvis de ønsker at træde ind i partnerskabet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk