Næste weekend er der masser af lopper på Kær

29. august 2021 Sønderborg

For kun to måneder siden afviklede Borgerforeningen et forsinket forårs-loppemarked på Kær halvø. Nu er foreningen klar med det traditionelle efterårs-loppemarked den første weekend i september. Nemlig lørdag den 4. september kl. 10-16 og søndag den 5. september kl. 10-15.

Det hele foregår i Kulturhuset – Skyttehuset på adressen Skovhuse nr. 11.

I Skyttehuset er der igen et væld af nye lopper. Loftet er fyldt til bristepunktet, og i festsalen er der radio/tv-forretning og malerier, der bare står og venter på den rette nye køber/samler.

Artiklen fortsætter under annoncen

­”Denne gang er der også køkkengrej i lange baner, bøger, legetøj og lamper. Så kom og gør en god handel”, siger Svend Aage Andersen fra aktivitetskomiteen i en pressemeddelelse.

Der er også mulighed for gratis at prøve sine evner på Skyttehusets skydebane, hvor der er kompetente skydeledere til stede.

Grillen er tændt, så der kan købes ringriderpølser med brød, øl eller vand, og for dem der er til kaffe og lagkage, kan loppemarkedshjælperne i Borgerforeningen også klare det.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så læg weekendturen ud på Kær halvø og bliv en oplevelse rigere, og for at du ikke skal gå alt for langt, vil der på en mark bag ved Skyttehuset være mulighed for at parkere bilen”, siger Svend Aage Andersen

Overskuddet fra loppemarkedet går til Borgerforeningens mange forskellige aktiviteter i Kulturhuset – Skyttehuset.

 

 

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49