Nana Bonde er SFs spidskandidat til folketingsvalget

14. juni 2022 Politik
Nanna Bonde, SF. Pressefoto
Nanna Bonde, SF. Pressefoto

Når folketingsvalget kommer, stiller SF med tre spidskandidater – en i hver af de gamle Ribe, Vejle og Sønderjyllands amter. Det er en model, som SF har anvendt ved de seneste opstillinger, skriver partiet i en pressemeddelelse.

”Jeg er meget glad for den tillid, jeg er blevet givet som genvalgt spidskandidat for SF i Sønderjylland. Jeg ser frem til at kæmpe sammen med det stærke hold af SF-kandidater for, at vi får to mandater ved det næste valg – og vi også får en sønderjyde i Folketinget”, siger Nanna Bonde, som er partiets spidskandidat i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nanna Bonde, 29 år, født og opvokset i Tønder. Hun er gift med Kasper og er fornyligt blevet mor til Nora. Nanna Bonde er uddannet sociolog og arbejder i den danske energivirksomhed European Energy med borgerinddragelse i sol- og vindenergiprojekter.

Hun stillede for første gang op til Folketinget i 2019, hvor hun fik et flot personligt valg med 3.709 stemmer. Nanna Bonde er tidligere landsformand for SF Ungdom og er i dag medlem af SFs landsledelse.

Hun får følgeskab af John Hyrup Jensen, der også stiller op i Sønderborg.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...