Nattelivet: Dårlig stemning gav politiet nok at se til

14. marts 2016 112

Nattelivet i Sønderborgs bymidte var i weekenden præget af en generel dårlig stemning fortæller politiet.

“Vi havde natten mellem lørdag og søndag to patruljer i byen stort set hele tiden”, siger Mads Hansson fra Sønderborg Politi.Betjent med ryggen til, Politi synligt

Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev skrevet sager om slagsmål og andre mindre forseelser.

Kl. 00:55 meldte en dørmand fra ”Vandpiben”, at nogen i en mørk BMW havde forsøgt at køre ham ned. En kunde var tidligere på aftenen blev sur over, at han blev bortvist fra stedet og da han kom tilbage var det i bil og med sådan en fart at flere måtte springe for livet. Den 33-årige dørmand befandt sig på Mellemgade og her var den mørke BMW altså ved at ramme ham. Politiet har en god formodning om at der er tale om en 21-årig mand og ham skal de nu have sig en snak med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl. 01:49 traf politiet en 26-årig mand der havde en strømpistol der var udformet så den lignede en mobiltelefon. Manden blev sigtet for overtrædelse af våbenloven og strømpistolen blev konfiskeret.

To minutter efter fik de samme betjente fat i en 30-årig mand, der ikke kunne finde ud af at tale ordentligt til politiet. Han kaldte den ene betjent for ”en stor hund” og den anden betjent for en ”svans”. Den 30-årige indkasserede to sigtelser for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

02:05 blev der kastet en stor sten efter en patruljevogn i Mellemgade. Stenen ramte taget og det gav en bule i politibilen.

“Her har vi gode billeder fra videoovervågningen, så hvis en og anden har dårlig samvittighed, så er vores dør åben, siger Mads Hansson.

Kl. 06:16 kom politiet forbi to unge mænd på Ringgade. De var kommet op at slås på vej hjem fra byen. Politiet fik standset slagsmålet og den ene af mændene fik en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...