Nattens biljagt: Politiet fik ikke fat på bilens fører

23. august 2021 112

Natten til mandag var politiet på en længere jagt efter en stjålet varebil – og i sidste ende lykkedes det bilens fører at stikke af fra politiet, fordi han blev samlet op af en knallertkører på Herman Bangs Gade i Sønderborg, hvor han stak af fra bilen.

“Biljagten begyndte klokken 01:20 på Skakkenborg ved Augustenborg, hvor en patrulje vil standse en stjålet varevogn. Turen går gennem Augustenborg og ind til Sønderborg, hvor der blev kørt rundt i midtbyen, inden varevognens fører – efter en halv times biljagt – standser og løber fra køretøjet og bliver samlet op af en sort knallert, som blev kørt af en ung mand med sorte bukser, sort hættetrøje og uden hjelm”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politikommissæren fortæller videre, at politiet har en god formodning om, hvem der kørte bilen.

“Ud over at køre i en stjålet bil, så skal der også skrives en lang række færdselsforseelser i sigtelsen. Blandt andet er der kørt med hastigheder på op til 180 kilometer i timen”, siger Chris Thorning Vesterdal.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, som kan have set knallertkøreren i området ved Herman Bangs Gade.

Politiet har telefon 1-1-4.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...