Niklas Hjort Bang er årets første student fra Det Blå Gymnasium

Niklas Hjort Bang får huen på. Privat foto
Niklas Hjort Bang får huen på. Privat foto
21. juni 2024 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Så er studentersæsonen skudt i gang på Det Blå Gymnasium, og Niklas Hjort Bang kunne, som den første, kalde sig student efter den afsluttende eksamen.

Familie og venner stod klar til at tage imod, da han lettet og glad kom ned ad trappen fra den sidste eksamen, som var i faget Virksomhedsøkonomi. Det var Niklas Hjort Bangs søster, som stolt satte huen på hans hoved, skriver gymnasiet.

Rektor Joern Radzio stod også klar med en buket for at ønske årets første student tillykke, og traditionen tro gik alle herefter udenfor for at se Niklas hejse dannebrog.

Artiklen fortsætter under annoncen

I dag, fredag, springer yderligere fem studenter ud, og i løbet af næste uge bliver de resterende 164 elever i 3. g studenter fra Det Blå Gymnasium.

For Niklas Hjort Bang har de tre år på gymnasiet været gode og lærerige. Nu glæder han sig til at slappe lidt af, inden han begynder på et sabbatår med arbejde og rejse. Men først skal han være med til at fejre resten af klassen, når de bliver studenter.

Om en uges tid er der studenterkørsel med klassen og dimission lørdag den 29. juni.

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...