Nissehuer til dem der hjælper Frelsens Hær med at hjælpe

1. november 2019 Sønderborg

År efter år hjælper Frelsens Hær i Sønderborg økonomisk trængte familier gennem julen – og ligesom flere andre gør, så kan du også hjælpe Frelsens Hær med at hjælpe.

Det gør du ved at sende en donation på MobilePay eller aflevere kontanter i Frelsens Hærs lokaler på Sundsmarkvej 18 i Sønderborg.

“Vi er en lille gruppe mennesker, som har lavet en Krea-Café i Frelsens Hær og lige nu er vi i gang med at strikke og hækle nissehuer”, siger Solvej Boytang til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er otte-ti stykker, der har gang i hækle- og strikkeriet.

Nissehuerne bliver givet væk

“Vi har bestemt os for, at de første 50 personer, som donerer 150 kroner eller mere, får en nissehue”, siger Tina Kampfenborg, der også er med på holdet med de flittige hænder.

Når du har doneret penge via MobilePay, så kan du gå ind på Frelsens Hærs Facebookside og skrive din andresse i en besked. Så sørger Frelsens Hær for at nissehuen bliver leveret.

Fra papir til garn

Under valgkampen op til det seneste folketingsvalg, lavede frivillige i Frelsens Hær papirroser for Socialdemokratet.

“Vi gjorde det ikke, fordi vi på den måde kunne støtte socialdemokraterne. Men fordi det gav penge. De penge er brugt på at købe garn, så vi kan lave nissehuer og for os er det vigtigt, at vi også bidrager til juleindsamlingen”, siger de to kreative kvinder, som håber, at nissehuerne hurtigt slipper op.

MobilePay-donationer sendes til 82344

Frelsens Hærs Facebookside finder du med et KLIK på LINKET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk