Nordborg: Foreninger fik nordborgenserne på gaden

3. maj 2014 Frivillige
Samtlige borde i Sydbank, store som små, blev brugt til kager og spisning af kager.

Samtlige borde i Sydbank, store som små, blev brugt til kager og spisning af kager.

Lørdag stod i foreningernes tegn i Nordborg – og godt hjulpet af solen, trak det folk ind i midtbyen. Nu er det sådan, at livet leves i fritiden – og så er det skønt at se, at så mange tropper op, når fritidsfolket præsenterer de mange tilbud om at være aktiv sammen med andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dér var der et væld af stande, så man kunne få en fornemmelse af alt det, der faktisk sker i en del i Nordborg. Måske lærer endnu flere unge, der er alternativer til fladskærmen og Facebook.

Gaderne var pyntet helt i ProjectZero-venlig ånd, nemlig med CO2-neutrale paraplyer.

Sydbank havde dørene på vid gab – ikke for at byde på lån til lave renter, men for at andre kunne byde på kager med høje kalorietal, nemlig Sønderjysk Kagebord.

knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...